Czaicie ten serial? Ostatnio słyszałem o nim, zarys fabuły wygląda tak, że zgasł prąd na całym świecie i ludzie muszą sobie radzić, czekam na tytuł :)
Na wakacje skończyłem oglądać 3 sez. Gry o Tron dwa ostatnie odc. mnie zszkołowy / zasmuciły np. "Red Wedding" i jak nigdy wcześniej chciałem po prostu dowiedzieć się jak potaczą się losy bohaterów i tutaj takie moje pytanie . Chcę zakupić książke tylko niewiem jaką , ponieważ 3 sez. jest na podst. "Nawałnicy mieczy"...
więcej
Witam, poszukuję jakiegoś ciekawego serialu, dramato-komedia, w stylu ironicznym, może być
kryminalny, albo coś typu Dextera,/Housa/Castle/ Chirurgów, bo wyjątkowo te przypadły mi do
gustu;p
ten serial chodził w telewizji jak byłam mała czyli początek 2000 lat. Był o takiej rodzinie w której był taki zielony koleś chyba kosmita nazywał się Jon czy jakoś tak, Był tam taki stwór chyba czarny. Dokładniej nie pamiętam szczegółów bo mała wtedy byłam. Jeśli ktoś wie to proszę napisać
była taka kiedyś,nie pamiętam z jakiego kraju,ale puszczali w Polsce,chyba na
dobranockę...pamietam ze byly chyba 3 dzieciaki ktore za kazdym razem przenosily sie tym
fotelem w inne miejsce,nie pamietam tytulu,zadnej nazwy.tak w latach 1995-2000 jakos...raz
pamietam przeniesli sie na jakis zamek czy cos,i tam...
Jakie są według was najlepsze reklamy, które lecą teraz ( lub leciały ) w telewizji. Mi się podoba ostatnia animowana reklama Heyah o wielkiej łapie.
Zrobiłem ten temat też wcześniej na moim BLOGU, ale nie miał zbyt dużo odpowiedzi. Mam nadzieję, że tu będzie lepiej.
Zapraszam też przy okazji na moją stronkę.
witam chciał bym żebyście podali 3 tytuły najlepszych seriali jakie kiedykolwiek ogladaliście. moje
to
1.DEXTER
2.BREAKING BAD
3.HOUSE
Z dekadę temu w polskiej telewizji oglądałem serial o mężczyźnie, który po porażeniu prądem cofa się w czasie - do swojego młodego 'ja' w latach 80. Pamiętam tylko, że w pierwszym odcinku budzi się na boisku od baseballa po dostaniu piłką po głowie, i od tego właśnie momentu przechodzi swoje życie po raz kolejny,...