Proszę o pomoc w przypomnieniu tytułu serialu.
Młodzieżowy, zagraniczny (chyba angielskojęzyczny), emitowany w polskiej tv (raczej publicznej) ok przełomu wieków.
Gatunek trochę s-f, bo główna bohaterka, nastolatka, ma zdolności przenikania przez ściany (chyba), w każdym razie umie się zmienić w jakąś ciecz i w tej...
Jak byłam małą dziewczynką gdzieś na TVP1 czy 2 (a może na polsacie) widzialam serial o pani antropolog w której zakochał się kosmita :D jej jak to brzmi... nie pamiętam nic a nic więcej ale nie daje mi spokoju myśl co to za serial był. Pomóżcie jeśli kojarzycie ten serial :)
z góry dziękuje :)
Opowiadal o tym jak facet z innymi ludzmi brobil sie w domu przed demonami,wysmarował drzwi kwrią(nie jestem pewny czy to nie chodzilo o krew Chrystusa),ale demony bały sie krwi,bo gineły od krwi,zna ktoś tytol??
Siemanko:D Niestety dopadła mnie choroba i ten tydzień mam z głowy więc chciałbym dla relaksu obejrzeć kilka starych dobrych bajek i seriali, które kiedyś leciały na CN i FX/Jetixie jak np. http://www.filmweb.pl/serial/Dziwne+przypadki+w+Blake+Holsey+High-2002-141654
Dawajcie linki,
Z góry dzięki ;)
Oglądałam dziś program na TVP1 ,, Sąsiad na widelcu" , gdzie ludzie rywalizują ze sobą
kulinarnie. Ale nieważne ... w pewnym momencie słyszę muzykę ... Nagle się podnoszę i krzyczę
:,, Przecież to istny Hobbit " !
Fakt , muzyczka lekko zmieniona, ale w pewnym momencie można wyczuć OLD FRIENDS
Jak w temacie:) Leciał kiedyś taki serial, który nie miał ciągłej fabuły, w każdym odcinku było coś innego. W pamięci mam tylko dwa odcinki: o facecie, który lunatykował i wychodził z domu, gdzie pod koniec zamienił się w lalkę i jego córka znalazla go w domku dla lalek :D Inny odcinek był o tym, że wojsko znalazło na...
więcejTVN nie ustaje w swych wysiłkach, by zakłócić widzom spokojne oglądanie filmów. Co za skończony idiota wymyślił te efekty dźwiękowe, które odzywają się za każdym razem, gdy wyskoczy np. napis przypominający nam co oglądamy albo informujący, że już za chwilę w TVN będzie coś innego (w istocie, okrutnie ważne...
Witam. Poszukuję wersji Rodziny Soprano, z napisami lub lektorem bez cenzury, on-line za darmo lub niewielkimi oplatami. Pomoże ktoś ?