Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Help! Jeszcze miesiąc wakacji, więc jeszcze szukam nowego serialu-kryminału do oglądnięcia.
Właśnie skończyłam "The killing" i "Broadchurch". Znacie podobne w tym typie? tzn. "ponure
klimaty" czy jedna sprawa prowadzona przez cały sezon. Błyskotki typu CSI odpadają.

Cześć wszystkim ... może mi polecić jakiś dobry serial .
Właśnie zakończyłem 5 sezonów "Chucka" i serial bardzo polubiłem. Więc jeśli ktoś może coś pokrewnego oglądał mógł by się podzielić.

użytkownik usunięty

Jakos nie sledzilam tego, jakie nowe seriale sie w 2013 roku ukazaly, moglby ktos podac kilka najpopularniejszych (nowych) i wysoko ocenianych przez widzow seriali?

Przez wyszukiwarke imdb znalazlam nastepujaca tytuły...

Witam wiecie moze na jakim kanale będzie u nas pl wiem tylko ze 8.09.13 i tyle dalej nic?

hej mam prosbe szukam tytułu pewnego serialu nie pamietam za wiele bo on leciał bardzo
dawno w telewizji tvp1 albo tvp2 jak dobrze pamietam był to serial horror pamietm tylko kilka
watków bylo to o jakims stworze wodnym ze ludzie którzy wypływali na wode gineli nie wiadomo
jak a potem np. były jakby slady pazurów...

więcej

Szukam serialu w klimacie F&F, coś z dużą ilością samochodów tuningowanych i wyścigów. Z
góry dzięki za pomoc.

Witam wszystkich. Mam prośbę- poszukuję tytułu dwóch seriali:

1) pierwszy serial był emitowany lata temu, na TVP 2, w porze popołudniowej i opowiadał o perypetiach damsko- męskich. Główna bohaterka miała kręcone włosy, zaś główny bohater był typem przykładnego przystojniaczka, z zarostem (bodaj), ciemny blondyn. W...

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

...w TVP Kultura o 21:50.