Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Oglądałam go chyba w latach 80; znajdują w lesie zakopaną żywcem kobietę. Ratują jej życie, ale okazuje się, że ma amnezję. Po pewnym czasie zgłasza się po nią mąż i zabiera do domu. Sielanka trwa, dopóki kobieta nie zaczyna powoli sobie przypominać, co się wydarzyło i kto ją zakopał...... A był to..... Nie napiszę, bo...

więcej

Był to serial emitowany na początku lat 90. Chłopiec podróżował po wielu krajach w dziwny sposób. Adresował kopertę na dany adres i tam się udawał...chyba leciał na znaczku. Pamiętam odcinek kiedy udał się do Chin. Najprawdopodobniej był to serial australijski, ale nie jestem pewna. Bardzo proszę o pomoc!

Witam,

Szukam serialu który leciał 15-10 lat temu, o rodzinie (bodajże Ojciec z dziećmi) którzy jechali samochodem i w pewnym momencie rozstąpiła się droga i wpadli pod ziemię do drugiego świata na którym żyły dinozaury.
Dzięki za pomoc

Poszukuję serialu który leciał dobrych kilka lat w TV, jak ktoś oglądał to zrozumie co piszę :)

Było takie stowarzyszenie wśród młodzieży na całym świecie. Mieli tajne bazy i bardzo tajnych miejscach. Wykonywali przeróżne misje i pamiętam że jeden odcinek był nawet o Polsce.. Mieli bardzo fajne "telefony" do...

O więzieniu,facet specjalnie popelnił przestępstwo,żeby zemścić sie na swoim wrogu,pracowali przy wyrębie drewna,tam pomogla mu uciec jakaś dziewczyna(chyba też więżniarka),uciekli razem z tym facetem,którego chcial zabić łodzią,a w rzece było dużo jadowitych węży,jeden ukasił tą dziewczyne i zmarla,na łodzi facet...

http://www.youtube.com/watch?v=JsIisoXh8ls
z jakiego odcinka ta scena

Wiadomo, że w 2030 roku takich osób jak Janusz Szydłowski, Maciej Gudowski, Andrzej Matul, Zdzisław Szczotkowski, Janusz Kozioł, Tomasz Knapik, czy Krystyna Czubówna nie będzie już wśród nas, bądź będą rzadko czytać. Dlatego przedstawiam listę 30 lektorów, który moim zdaniem będą najczęściej czytać filmy i programy w...

więcej

Witam. Czy ktoś z Was ogląda program pt. " Bez ograniczeń " ? Sama w sobie jest to bardzo ciekawa audycja, lecz im dłużej oglądam tym bardziej stwierdzam fakt, iż robi się z tego program rozrywkowy. Co o tym sądzicie ?

10-15 lat temu leciał(rankiem) na polsacie serial animowany o białym lwie. Ktoś kojarzy co to było?

Obejrzałem juz mnowsto serii i ostatnio znalezienie mi czegos godnego uwagi zajmuje kilka
dni i czesto konczy sie na obejrzeniu pierwszych odcinkow.

O wiele lepiej oglada mi sie seriale ktore skupiaja sie jedynie na glownej fabule niz tylko
fragmentami nawiazuje do niej co ktorys odcinek i glownie takich poszukuje...

więcej