Młodzi studenci skonstruowali z nielegalnie kupionych materiałów bombę atomową w wynajętym laboratorium aby udowodnić rządowi że jest to możliwe, namierzyło ich FBI a bombę ukradli terroryści. Może ktoś zna tytuł tego filmu?.
Standardowo poszukuje tytułu serialu, który może z 10-15 lat temu puszczany był bodajże na polsacie i opowiadał historie dzieciaka, który miał jakiś wypadek i zapadł w śpiączkę na wiele miesięcy. Miał jakieś sny i właśnie w nich przeżywał swoje "życie". Zna ktoś tytuł tego serialu?
Akcja w tym serialu była taka że główna bochaterka o imieniu "true" pracująca w kostnicy z facetem w srednim wieku
który ma brodę....gdy do niej przemawiala osoba zmarła "true" momentalnie przenosila się o jeden dzien do tyłu i miała
tylko jeden dzień by uratować te osobę.główna bochaterka miała brata...
Szukam tytułu polskiej sztuki teatralnej (sfilmowanej), w której grał Leon Niemczyk. Udawał on przez większość czasu obcokrajowca (gadał chyba po angielsku). Wiem, że odzyskał polską mowę dopiero, gdy wylało mu się wiadro wody na głowę. Krzyknął wtedy coś w rodzaju "Cholera jasna!". Bardzo się śmiałem z tego momentu.
no łazi za mną taka scena z jakiejś komedii polskiej: gośc w restauracji chciał kapuśniak, a drugi bigos. kelnerka wlała na durszlak ten kapuśniak, odcedziła i podała jako bigos. no humor jakby Barei, ale nie mogę sobie przypomnieć...
Opowiadal o tym jak facet z innymi ludzmi bronil sie w domu przed demonami,wysmarował drzwi kwrią Boga,którą miał z amuletu(nie jestem pewny czy to nie chodzilo o krew Chrystusa),ale demony bały sie krwi,bo gineły od krwi,zna ktoś tytol??
Akcja rozgrywa się w jakimś biurze (chyba dla dziennikarzy gazety). Bohaterka miała biurko na 1
planie, za nią była jej sekretarka o rudych włosach. W 1 odcinku wspominała, że uciekła sprzed
ołtarza. Był również szef, w którym chyba nasza bohaterka się zakochała. Tylko tyle pamiętam...
Proszę o pomoc.
Witam. Szukam tytułu serialu emitowanego jakoś 3-4 lata temu na TVN 7. Był to okres gdy leciało
Dwóch i pół, Przyjaciele i Big BAng Theory. Był on o amerykańskiej rodzinie z największym
naciskiem na surowego ojca, W rodzinie była ładna ,ale głupia córka i dwóch synów z których
jeden był typowym nerdem. Prosze o...
Fabuła oparta na życiu dziewczyny która studiuje , jest w bractwie , ma chłopaka , ale wszystko się
zmienia kiedy na kampus przyjeżdża jej młodszy brat - mózg , który dostaje się do bractwa
kierowanego przez jej byłego chłopaka ( później do niego wraca )
Mam tu na myśli seriale powstałe po 1991 roku, które doceniliście nie dalej niż trzy miesiące temu. Ja jakieś dwa tygodnie temu po latach doceniłem "Przyjaciół". Zawsze strasznie na ten serial psioczyłem, a tu nagle pewnego dnia tak oglądam (coś innego) i zaczynam myśleć o serialu "Przyjaciele" i tu nagle taka myśl:...
więcej