Jak do niedawna byłem przeciwnikiem seriali, tak teraz stwierdzam, że obecnie prezentują poziom wyższy od filmów kinowych. Problem jest jednak taki, ze zazwyczaj mamy tutaj przeciąganie widza przez kilka sezonów po to aby go w końcu olac, kiedy popularność serialu zacznie gwałtownie spadać.
Sporo nowości ostatnio,...
Zastanawiam się, który z tych seriali wybrać, chciałbym żebyście napisali czego można się po nich
spodziewać i który polecacie.
W tym serialu główny bohater został zaklęty przez indiankę (kilkaset lat wcześniej) i sprawiło go to
nieśmiertelnym póki nie znajdzie swojej drugiej połówki. Teraz pracuje w policji.
Serial bodajże z 2012 roku.
Z góry dziękuję za pomoc.
Poszukuję bajki, która leciała mniej więcej na przełomie 2002-2003 roku na Polsacie w
godzinach porannych, głównymi bohaterami były smoki, które żyły w zaczarowanym (?) świecie.
Niestety, to jedyne, co pamiętam. Może ktoś kojarzy tą bajkę lub chociaż tytuł? Będę wdzięczna za
jakąkolwiek pomoc.
Witam...
Leciał gdzieś kiedyś serial (polski) tylko nie pamiętam jego nazwy .
Pamiętam że było tam dwóch chłopaków którzy znajdowali jakieś kamienie i je ze sobą łączyli .
Też przypomina mi się moment jak jakimś starszym ludziom pokazują jak zrobić sól.
Kojarzy ktoś może ?
... ale z dobrym klimatem, ciekawymi postaciami, fajnie napisaną historią. Moje ulubione
dotychczas: top of the lake, mad men, twin peaks, walking dead, królestwo, boardwalk empire,
hannibal. polecicie coś? z góry dzięki za pomoc!
witam : ) mam takie pytanie, czy ktoś z was nie zna może tytułu pewnej bajki, która łazi za mną od pół roku, ale nie mogę jej nigdzie znaleźc. O ile pamiętam, opowiadała ona o takich małych stworkach, wydaje mi się, że to były żabki, ale takie bardziej, że się wyrażę "zrobione na ludzi" jak np. Myszka Miki. Wszystkie...
więcejPoszukuję bajki która leciała kiedyś na tv puls, z tego co pamietam w weekendy, chyba jakoś w okolicach 2002-2004. Bohaterami bajki były myszy, albo stworzenia do nich podobne, całość rozgrywała się w lekkim klimacie fantasy... Główny bohater udał się w jakąś podróż czy coś w tym stylu i na końcu klasycznie pokonał...
Witam poszukuje serialu fantasy który oglądałem w dzieciństwie. Akcja serialu jak to często bywa w tym gatunku była stylizowana na średniowiecze i całość przypominała trochę Power Rangers. Czworo młodych ludzi dostało od króla skrzatów(albo krasnali tego dokładnie nie pamiętam w każdym razie małych ludzików) broń...