Pamiętam, że na którymś kanale dawno dawno temu leciała bajka, której głównym bohaterem był detektyw w pieluszce. W ogóle to w tej bajce były same maluszki. Ten detektyw przychodził do baru i zamawiał butelke mleka, "palił" smoczki... w każdym odcinku mówił że "od jutra to rzuca"... śmieszne to było ale nie potrafię...
więcejOglądałam go chyba na AXN, ale nie jestem pewna.... Był to serial przygodowy, fantazy, główny bohater miał białą laskę, którą składał z dwóch części. coś tam o czarownicy było, tygrysach.... naprawdę za wiele nie pamiętam... proszę o pomoc :)
Witam, szukam jednego odcinka Z archiwum X co pamiętam to było coś takiego ze Scally weszła do domu. Rozsunęła łóżko a tam leżała kobieta beż rąk i nóg i o ile się nie mylę mieszkała z synami lub z synem ogólnie straszny odcinek za wszelkie informację z góry dziękuje
ciekaw jestem czy ktos wie dokladna nazwe tego starego serialu po Angielsku?
Jeszcze jedna prosba : Blagam nie pamieam nazwy tego francuzkiego serialu z PRL...
historia jest taka ze chlopak traci dziewczyne potym jak ktos z malego samoloty wyrzuca butelke
i przez to ginie ta dziewczyna...chlopak w kazda...
Dosyć niedawno postanowiłem, że ocenię każdy film jaki widziałem i każdy serial jaki widziałem na filmwebie. Tak też zrobiłem, lecz zastanawiam się jak wielu z was ocenia każdy odcinek danego serialu. Bo zarówno serial jak i gry oceniam dopiero po obejrzeniu/przejściu całości. I ciężko by mi teraz było ocenić każdy...
Wiecie może czy serial "Miodowe lata" powróci jeszcze kiedyś na antenę Polsatu? Pamiętam, że
kiedyś był emitowany w weekendy, a następnie od poniedziałku do piątku o 14:10, Czy istnieje
możliwość, żeby znowu powrócił?