Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

mamy sezon ogórkowy, aktualnie poszukuję czegoś lekkiego z wątkiem obyczajowym, romansem. sporo seriali już oglądałam i nie mogę nic znaleźć :/ liczę na waszą pomoc :)

podobne seriale które oglądałam i spodobały mi się: gotowe na wszystko, chirurdzy (istnieje w ogóle jakieś zastępstwo dla desperatek?)

średnio...

Hej , poszukuję tytułu starej telenoweli. Kojarze tylko że w pierwszym odcinku para miała wziąść ślub .. i w dniu tego ślubu nadjechał samochód i wszystkich gości oraz pana młodego zabili. Pana młoda została zgwałcona i chyba miała dziecko .. Później się mściła . Wiecie ci co za serial ?

Witam, poszukuję serialu, najprawdopodobniej amerykańskiego, który oglądałem w dzieciństwie ,
prawdopodobnie na polsacie. Pamiętam że opowiadał on o kimś w rodzaju super agenta o
nadzwyczajnych mocach. Pamiętam trochę pierwszy odcinek, gdzie mąż rodziny wpada pod metro
i z wypadku ostaje się wyłącznie jego mózg....

więcej

Na kanale tvp 1 czy 2 sam nie już nie pamiętam bo to było dawno 2002-2005 rok był serial typu
fantasy nie wiem jak on się zwie. Mogę tylko powiedzieć że serial polegał że postać która w nim
występuje dotyka ekranu i cofa się w czasie. Najbardziej kojarzy mi się odcinek z faraonem, było
coś też takiego że chyba...

więcej

Witam Wszystkich !
Do tej pory obejrzałem 3 sezony Gry o Tron jest to świetny serial i wszystkim polecam, ale za nim
zostaną wrzucone kolejne 2 sezony poszukuje podobnego serialu znacie jakieś ?

- Wątek miłosny obowiązkowo (Coś jak między Sarą a Chuckiem w serialu 'Chuck', czy też między Eleną a Damonem w TVD)
- Bohaterzy w miarę przystojni. (I nie starzy. :D Tak do 30, może 35.)
- Dość ciekawa fabuła.

Z góry dziękuję. :)

Czemu już nie ma opcji by oceniać każdy odcinek serialu osobno? przez to gubię się w tym przy którym odcinku jestem. Jeszcze wczoraj była ta funkcja a dzisiaj już nie

Ostatnio naszła mnie chęć by obejrzeć jakiś serial , ogólnie oglądam ich sporo , teraz chciałbym
wciągnąć się w kolejny tylko jest jeden problem , nie znam odpowiedniego serialu , i tu pytanie do
was jaki serial mi polecacie ?
Ogólnie podobają mi się seriale akcji , typu Sons of Anarchy , Prison Break , Dexter ,...

więcej

Kiedyś oglądałem serial o piratach i trójce rodzeństwa. Akcja dzieje się na wyspie, która posiada portale dzięki którym można teleportować się na sąsiednie wyspy. Rodzeństwo mieszka w domku na drzewie z różnymi gadżetami. Sam statek piratów tez może się teleportować do różnych zatok przy wyspach. Serial był emitowany...

więcej

Ludziska jak u was z pamięcią
Czy ten film był w TVN we wszystkich świętych po Big Brother