Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Cześć,
szukam serialu , który kiedyś leciał na TV 4 lub POLSACIE . Pamiętam , że była tam jakaś grupka czterech osób i każdy z członków tej grupki miało swój samochód , robili tam różne zadania itp.
Proszę o szybką pomoc.
Z góry dzięki.

użytkownik usunięty

Hey!
Kiedyś oglądałam w tv serial SF - akcja działa się gdzieś na pustynnym plenerze, ludzie mieszkali w namiotach, musieli strzec się potworów, które wychodziły z podziemi - były przygarbione, śliniły się i miały na sobie ubranie takie szaro-zielone, narzucony miały na łeb kaptur.
Serial prawdopodobnie z lat...

Na jakich stronach najlepiej oglądać seriale. Żeby nie było żadnych limitów.

Najlepiej nic z typu science-fiction. Coś realnego, o prawdziwych problemach itd.

Pomocy !!! Poszukuje bajki z lat 80 o ekipie pilotów którzy jak dobrze pamietam posiadali pierscienie dzieki ktorym mogli zmieniac swoje mysliwce takie jak f - 16 w jeszcze bardziej zabójcze maszyny. Pamietam ,ze w latach 80 mój tata przynosił mi te bajki na vhs od kolegi z pracy który prawdopodobnie nagrywal ja z...

Witam. Kiedyś na Dicovery, a może National Geographic leciał program o strażnikach miejskich, krążących po mieście i
wlepiających mandaty źle zaparkowanym autom albo tym, którym skończył się czas przy parkometrze. W skrajnych
przypadkach szukali tych, którzy mieli +3 mandaty i zakładali im blokady. Pokazywali też...

więcej

Serial leciał w tym roku, na którymś z tych kanałów: TV4,TV6, Puls lub PULS2 nestety nie pamiętam dokładnie, nie jest to Medicopter :P jest to amerykański serial

Poszukuje tytułu niegdyś obejrzanego przeze mnie filmu. Film ten opowiadał o kilku osobach które
chciały nakręcić film o wielkiej stopie była to zabawna komedia. Pod koniec tego filmu z
przerażenia ją zastrzelili. Proszę o pomoc...

http://25.media.tumblr.com/1a948e5b73586908e404b38d112ccf48/tumblr_mplbhaMLFL1qe 84fto3_r1_250.gif

Witam, szukam mini seriali (max 1 sezon- i to nie takie które zostały anulowane, tylko takie które po prostu zamykają się w 1 sezonie) z gatunku SF. Coś w stylu "The Andromeda Strain" albo "Lost Room", Rok produkcji jest dla mnie nieistotny. Z góry dziękuję.