Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Witam. Tak jak w tytule. Poszukuję bajki z tego okresu. Wyświetlana była przez TVP1 o 19.30.
Jedyna informacja którą zapamiętałem była taka że ta bajka opowiadała o jakiś stworkach, które
miały swoją krainę za swoimi magicznymi drzwiami, lecz ktoś kto wyszedł z niej i nie zdążył przed
ich zamknięciem zamieniał...

więcej

Cześć! Nie wiem czy ten temat był już tu poruszany, natomiast od kilku godzin głowię się nad nazwą serialu, który oglądałam kilka lat temu w TV. Nie pamiętam ani akcji, ani bohaterów, nawet gatunku. Jedyne co mi utkwiło charakterystycznego to że po wstępie był umieszczony znany cytat, w każdym odcinku inny, np. Oscara...

więcej

Poszukuję ciekawego serialu, nie polskiego. Raczej interesowałoby mnie ''życie'' młodych ludzi :)

Oglądałam już Plotkare, Pogodę na miłość, Słodkie Kłamstewka, Pamiętniki Wampirów i Statek.

Czy ma ktoś jakąś propozycje? bardzo proszę o pomoc.

Witam. Czy istnieje strona tego serialu dla dzieci na Filmwebie? Jest strona "Pszczółka Maja" z lat 1975-83, ale nowego serialu zrobionego w technice 3D nie znalazłem. Dzień w dzień jest emitowany w TVP 1 o 16.20 i chciałem sobie zaznaczyć, które odcinki obejrzałem, ale zdziwiłem się że strony tego serialu nie ma. Na...

więcej

wiecie gdzie moge obejrzec program jak takie filmy i seriale sie robi

Hej,
poszukuję serialu, którego zwiastun widziałem gdzieś w sieci/TV - mianowicie miał on opowiadać
o jakimś gościu, który został skazany na karę śmierci, pozostało X dni do jej wykonania i jacyś
ludzie starają się dowieść jego niewinności. Nie, nie Prison Break :)

Z góry dzięki za pomoc.
Pozdrawiam :)

Witam, szukam nazwy serialu, o którym wiem tylko tyle, że.. ostatnio reklamowali, chyba na o2, jego trzeci sezon. W zwiastunie pojawił się obrazek, w którym widać jakiś ludzi, chyba dzieci, poprzyklejanych do ścian. Jest to horror. Miałem zacząć oglądać, ale zwlekałem i uciekł mi tytuł.

serial opowiadał o kilku osobach których losy od czasu do czasu się splatały. mianowicie była kobieta której zmarł mąż, był fotograf który o ile dobrze pamiętam miał problemy z alkoholem on zrobił zdjęcie tej kobiecie i później miał chyba przez to jakieś problemy, był facet- kierowca limuzyny który miał problemy z...

Nikt chyba nie zaprzeczy, że od czasu do czasu oglądamy w telewizji filmy ze względu na tłumaczenia osób, które bardzo cenimy. W tym temacie proponuję informować innych użytkowników o datach i godzinach filmów z takimi tłumaczami. Według mnie powinno się uwzględniać tłumaczenia m.in. następujących osób: Tomasza...

Witam, długo przeszukiwałem internet w poszukiwaniu mojego serial. Jednak w żaden sposób nie jestem w stanie znaleźć odpowiedzi na mój problem więc postanowiłem zwrócić się do was o pomoc. W tytule podałem dość duży okres czasu, ale nie jestem w stanie sobie nawet przypomnieć jakie to były lata. Serial raczej emitowany...

więcej