Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Serial jest głownie o 2 policjantach. Czarnoskórym policjancie, który szkoli nowego policjanta i o tym nowym policjancie. Nowy policjant ma starszego brata, który jest dedektywem i obaj pochodzą z Nowego Jorku. Młodszy z braci trenował boks. Szukam już dłuższy czas tytułu i nie mogę znaleźć. Pomóżcie... Serial...

wszystko czego szukam zawarłam w tytule postu.Za odpowiedzi z góry dziękuję...

Kiedyś na TVP leciał serial dla młodzieży. Polegał na tym że ojciec był grafikiem komputerowym
albo coś w tym stylu tworzył grę i ta grę dał dzieciom(miał syna i córkę). Wciągała ich do tego
świata komputerowego akcja gry działa się na wyspie tam poznali jakiegoś typka dobrego coś ala
tarzana i walczyli przeciwko...

więcej

Nie wiem czy to był serial czy film, ale oglądałem końcówkę wczoraj, główna bohaterka, nazywała się Mariachi, chyba to było na którymś axn

Mam pytanie. Czy ktoś oglądał w roku 2001, lub 2002 wyżej wspomniany zbiór filmów
krótkometrażowych na Canal + ?

szukam filmu złożonego z krótkich serii mrocznych opowieści. Widziałam go w dzieciństwie.
Pamiętam, że był odcinek z pokojówką, która mściła się na gwiazdach rocka, którzy zdemolowali
pokój hotelowy. Kolejny o mężczyźnie, który odkrywał talenty muzyczne i objawem tego były bule
brzucha - chcąc uchronić córkę od...

więcej

znacie to?ogl serialu: oglądaliście go kilka godzin non stop,? śmialiscie się i płakaliscie z bohaterami-zrzyliscie się z nimi?, myśleliście tylko o tym serilau? kochliście go? oglądnie go to była chwila święta?można wymieniać dalej...
Każdy z nas ma swój ulubiony serial
mój taki to EL BARCO (statek), kocham go,...

Serial opowiadał przygody grupki przyjaciół, akcja toczyła się w okresie średniowiecza, nastolatkowie posiadali magiczne miecze otrzymujac zdolności oraz możliwość transformacji, (napewno nie chodzi mi o power rangers xD) leciał na polsace z tego co pamiętam... Będe wdzięczny za pomoc

który serial ma najleszy opening a który ending :pp

wg. mnie Życie na fali , Pogoda na miłość , Przyjaciele , JOey , Skazany na śmierć , JEzioro marzeń

licze na odpowiedzi

Witam :)

Mam wyzwanie dla użytkowników Filmweb :) Chodzi mi o tytuł starego serialu, który był w latach
90-tych emitowany na TVP2 (najprawdopodobniej). Nie był to polski serial z tego co pamiętam. Był
to serial o jakimś typowym nastolatku, który narysował sobie na kartce pewną postać, która ożyła
:) Fabuły nie...

więcej