Serial jest głownie o 2 policjantach. Czarnoskórym policjancie, który szkoli nowego policjanta i o tym nowym policjancie. Nowy policjant ma starszego brata, który jest dedektywem i obaj pochodzą z Nowego Jorku. Młodszy z braci trenował boks. Szukam już dłuższy czas tytułu i nie mogę znaleźć. Pomóżcie... Serial...
Kiedyś na TVP leciał serial dla młodzieży. Polegał na tym że ojciec był grafikiem komputerowym
albo coś w tym stylu tworzył grę i ta grę dał dzieciom(miał syna i córkę). Wciągała ich do tego
świata komputerowego akcja gry działa się na wyspie tam poznali jakiegoś typka dobrego coś ala
tarzana i walczyli przeciwko...
Nie wiem czy to był serial czy film, ale oglądałem końcówkę wczoraj, główna bohaterka, nazywała się Mariachi, chyba to było na którymś axn
Mam pytanie. Czy ktoś oglądał w roku 2001, lub 2002 wyżej wspomniany zbiór filmów
krótkometrażowych na Canal + ?
szukam filmu złożonego z krótkich serii mrocznych opowieści. Widziałam go w dzieciństwie.
Pamiętam, że był odcinek z pokojówką, która mściła się na gwiazdach rocka, którzy zdemolowali
pokój hotelowy. Kolejny o mężczyźnie, który odkrywał talenty muzyczne i objawem tego były bule
brzucha - chcąc uchronić córkę od...
znacie to?ogl serialu: oglądaliście go kilka godzin non stop,? śmialiscie się i płakaliscie z bohaterami-zrzyliscie się z nimi?, myśleliście tylko o tym serilau? kochliście go? oglądnie go to była chwila święta?można wymieniać dalej...
Każdy z nas ma swój ulubiony serial
mój taki to EL BARCO (statek), kocham go,...
Serial opowiadał przygody grupki przyjaciół, akcja toczyła się w okresie średniowiecza, nastolatkowie posiadali magiczne miecze otrzymujac zdolności oraz możliwość transformacji, (napewno nie chodzi mi o power rangers xD) leciał na polsace z tego co pamiętam... Będe wdzięczny za pomoc
który serial ma najleszy opening a który ending :pp
wg. mnie Życie na fali , Pogoda na miłość , Przyjaciele , JOey , Skazany na śmierć , JEzioro marzeń
licze na odpowiedzi
Witam :)
Mam wyzwanie dla użytkowników Filmweb :) Chodzi mi o tytuł starego serialu, który był w latach
90-tych emitowany na TVP2 (najprawdopodobniej). Nie był to polski serial z tego co pamiętam. Był
to serial o jakimś typowym nastolatku, który narysował sobie na kartce pewną postać, która ożyła
:) Fabuły nie...