Bardzo proszę wszystkich,którzy znają mniejwięcej Bondy,o wypełnienie ankiety-jest mi to potrzebne.Nie musicie znać dokładnie nazw aktorów,możecie pisać w jakim filmie był.Tak samo wystarczy jak się zapomni tytuł wymienić o czym był film gdzie grali.Z góry dzieki.
1.Najlepszy odcinek z Bondem.
2.Najlepsza...
Jak wam sie zdaje jaka scena była najbardziej erotyczna i sexowna scena miłosci w filie.......mi sie osobiście podobała scena z filmu "Grzeszna miość"...a wam?
serial rozgrywał sie w latach 30 w Ameryce . Opowiadał przygody ferajny dzieciaków których liderem był ,,all alfa'' chlopak o czarnych wlosach i zawsze mu na tyle głowy stawały włosy do szpica :) hehe może troszke banalny opis. serial zawsze sobota - niedizela na jedynce. bardzo proszę chętnych o pomoc w ustaleniu...
Raczej stary, tematyka SF, chyba amerykański, styl rysowania trochę podobny do He-mana, główny bohater miał jakieś supermoce, ubrany był chyba na niebiesko - pamiętam tylko jeden odcinek jak walczył z cywilizacją (?) robotów czy tam androidów, które miały ludzi za swoich najgorszych wrogów i chciały ich rozwalić....
Jak w temacie :) Szukam jakiegoś ciekawego serialu w stylu Medium.
Oglądałam już Zaklinacza dusz, i prawdziwe powołanie. Znacie coś jeszcze w tym stylu co ma więcej niż 1 sezon ?
Szukam jakiegoś fajnego serialu o nastolatkach.
Oprócz:
-Plotkary
-Słodkich kłamstewek
-90210
-Pamiętników wampirów
-Pamiętników Carrie
-Glee
-Teen wolf
-The lying game
Kiedys widzialam w tv film, ktorego tytulu nie pamietam. Byl o dziewczynie mieszkajacej niedaleko starego zamku (chyba w anglii), ktora z czasow terazniejszych przenosi sie 100-200 lat do tylu z tym, ze miejsce zostaje to samo tzn wlasnie ten zamek. Tam spotykaja ja rozne przygody (milosna tez :P) a na koniec przenosi...
więcej
jak w temacie; szukam serialu z częstym motywem amerykańskiej knajpy, pubu... Coś jak w Shameless, Przystanku Alaska, albo Prawdziwej Krwi, U nas w Filadelfii...? Z góry dzięki za pomoc:)
1.Ja oglądałem jakąś baśń w kinie w końcówce lat 80 ale nie pamiętam tytułu
Pamiętam że był koleś który podszył się pod jakiegoś księcia
Matka miała go poznać po tym że trzymał nóż w prawym ręku ale ojciec miał wątpliwości
Pamiętam też żę rzucał guziki z koszuli i ludzie się na to rzucali
Pamiętam tż jakąś...