Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Jak każdy wie na filmwebie jest możliwość oznaczenia sobie tytułu filmu, który chcemy w przyszłości obejrzeć. Większość też wie o zakładce "gdzie obejrzeć ten film" i ta opcja według mnie jest niedopracowana. Admini materiałów filmowych na filmwebie mają tragiczne tempo pracy bo to co jest teraz to jest żałosne. Na...

Witam, szukam serialu który leciał kiedyś w tv, nie pamiętam na jakim kanale ale był on o
organizacji która próbuje łapać i usuwać obcych na ziemi którzy wyglądają jak ludzie, była tam też
kula z której wychodził dźwięk jak ktoś go usłyszał to tracił przytomność. Nie pamiętam tytułu
więc z góry dziękuję jak ktoś...

więcej

Pamietam tylko jak dziewczyny na cmentarzu sikaly na grob,kojarzy ktos?

Kilka lat temu leciał w telewizji serial o chłopcu i dziewczyce, którzy znaleźli się tak jakby w innym
świecie. Był to las, w którym mieszkały różne zwierzęta (a także ludzie?)
nie pamiętam jak to było, ale oni (ten chłopiec z dziewczynką) mieszkali w domku na drzewie, który
był ukryty.

Ma ktoś jakieś tytuły i miejsca gdzie można obejrzeć ? Interesują mnie jakieś komedie, prawnicze albo medyczne dramy. Widziałem kilka odcinków zodiaków i ich podobnych "kryminalnych " i mi się nie podobały, coś doradzicie ? Proszę o pomoc.

Szukam czegoś w rodzaju:
-Mentalista
-Castle
-Rizzoli & Isles

Byłabym bardzo wdzięczna za pomoc ;)

Szukam jakiegoś naprawdę wciągającego serialu - takiego, który można oglądać w weekend
nawet 10 godzin z rzędu :)

ODPADAJĄ seriale fantasy, sci-fi (chyba że coś lżejszego, byle nie kosmici :P),
wojenne/historyczne, kostiumowe.

Najlepiej żeby nie był to serial "w każdym odcinku coś innego", wolałabym raczej...

więcej

Hej wszytskim !
Badzo prosze o polecenie jakiegos dobego serialu jestem filmo i serialomaniaczka hehe ;) szukam
czegos naprawde godnego polecenia, czego nie ogladalam. ;) Licze na Was ! ;)
z gory bardzo ,bardzo dziekuje ;)

A to seriale ktore miedzy innymi ogladalam badz ogladam :

gra o tron
californication
Vampire...

więcej

Ile razy widzieliście taki sam wątek w różnych serialach Disneya np.:
-Główny bohater robi coś tam
-Boi się przyznać rodzicom/przyjaciołom i robi jakieś dziwne akcje
-Na koniec okazuję się,że wystarczyło od początku być szczerym

Cześć. Jak zapewne większość wie wakacje=brak seriali. A z powodu nudy szukam czegoś co by mi umiliło oczekiwanie na powrót nowych sezony. Lubię klimaty postapokaliptyczne, dobre sci-fi, fantasy. Może dla ułatwienia podam wam Tytuły serialów które już obejrzałem: Doktor Who, Supernatural, The walking dead, Gra o tron,...

więcej