Serial o góściu w masce który zabijal ludzi nie wiem to była chyba Florencja. I zawsze zostawiał kartę jak bylo morderstwo. Na koncu tego serialu okazalo się chyba że to była dziewczyna. Serial leciał 6-7 lat temu w jedynce około 21
Kiedyś na tvp <1 albo 2> oglądałem taki serial w którym mały chłopiec przenosił się w czasie za pomocą jakiegoś posążku, kryształu <?>. Wiecie jaki to był serial?
Pomocy!!!!!
Z Góry dziękuję!
Prawdopodobnie był to serial produkcji południowoamerykańskiej. Występowała w nim dziewczynka ok 10-12 lat, pamiętam, ze miałam czarne, długie, kręcone włosy. Dziewczynka była poszukiwana przez swoją matkę, z którą została w dzieciństwie rozdzielona. Matka trafiła do bogatego domu, w którym mieszkali dwaj bracia -...
pamiętam z dzieciństwa, jakieś 12 lat temu, kreskówkę na polsacie lub czymś takim - sf, chłopiec
odkrył, że jego rodzina pochodzi z kosmosu, miał od nich rękawice która mu dawała supermoce,
oczywiście agenci go ścigali... Czy ktoś wie, co to mogła być za kreskówka?
Poszukuje od dawna serialu animowanego który był emitowany na TVN pod koniec lat 90 w
godzinach 8-10.Pamiętam że głównym motywem bajki były robaki zjadające planety,i właśnie
ziemia miała być następna.Jeżeli ktoś pomoże znaleźć mi ten serial to będę wdzięczny do końca
życia :)
Witam.
Szukam tytułu serialu, chyba amerykańskiego, w każdym razie anglojęzycznego, który po 2000
roku (jakbyż inaczej) "leciał" na TV4 (też chyba ;-) ). Jest to komedia.
Historia, to życie faceta, który przeżywa różnego typu rozterki, miłosne też i jak ma jakieś chwile
do namysłu, czas na przemyślenia, stare...
Gdzieś tak z 10 lat temu była taka wieczorynka na TVP1 o takiej dziewczynce, która chodziła do jakiejś
szkoły z internatem (chyba). Chodziły tam tylko dziewczynki, były ubrane tak samo- miały mundurki, i
była też tam taka nauczycielka.
Tylko tyle pamiętam, jeśli ktoś kojarzy, to niech napisze. Z góry dzięki...
Witam, szukam seriali podobnych do Czarodziejek lub Eastwick lub Sabrina, nastoletnia
czarownica. Z tym, że Eastwick podobał mi się najbardziej z tych trzech! :) Ogólnie jakaś
fantastyczna tematyka, znam seriale takie jak Herosi albo 4400 i nie wiem czy do końca o
nie mi teraz chodzi. Chyba coś bardziej o starych,...
Nie pamiętam jego nazwy, wiem że opowiadał o młodym chłopaku który zamieniał się w czarnego
wojownika. Podobny do power rangers, chłopak ten miał samochód i motor proszę o szybkom od
powieć z góry dzięki...