Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Hej wszytskim !
Badzo prosze o polecenie jakiegos dobego serialu jestem filmo i serialomaniaczka hehe ;) szukam
czegos naprawde godnego polecenia, czego nie ogladalam. ;) Licze na Was ! ;)
z gory bardzo ,bardzo dziekuje ;)

A to seriale ktore miedzy innymi ogladalam badz ogladam :

gra o tron
californication
Vampire...

więcej

Ile razy widzieliście taki sam wątek w różnych serialach Disneya np.:
-Główny bohater robi coś tam
-Boi się przyznać rodzicom/przyjaciołom i robi jakieś dziwne akcje
-Na koniec okazuję się,że wystarczyło od początku być szczerym

Cześć. Jak zapewne większość wie wakacje=brak seriali. A z powodu nudy szukam czegoś co by mi umiliło oczekiwanie na powrót nowych sezony. Lubię klimaty postapokaliptyczne, dobre sci-fi, fantasy. Może dla ułatwienia podam wam Tytuły serialów które już obejrzałem: Doktor Who, Supernatural, The walking dead, Gra o tron,...

więcej

Bardzo proszę wszystkich,którzy znają mniejwięcej Bondy,o wypełnienie ankiety-jest mi to potrzebne.Nie musicie znać dokładnie nazw aktorów,możecie pisać w jakim filmie był.Tak samo wystarczy jak się zapomni tytuł wymienić o czym był film gdzie grali.Z góry dzieki.
1.Najlepszy odcinek z Bondem.
2.Najlepsza...

Jak wam sie zdaje jaka scena była najbardziej erotyczna i sexowna scena miłosci w filie.......mi sie osobiście podobała scena z filmu "Grzeszna miość"...a wam?

serial rozgrywał sie w latach 30 w Ameryce . Opowiadał przygody ferajny dzieciaków których liderem był ,,all alfa'' chlopak o czarnych wlosach i zawsze mu na tyle głowy stawały włosy do szpica :) hehe może troszke banalny opis. serial zawsze sobota - niedizela na jedynce. bardzo proszę chętnych o pomoc w ustaleniu...

Raczej stary, tematyka SF, chyba amerykański, styl rysowania trochę podobny do He-mana, główny bohater miał jakieś supermoce, ubrany był chyba na niebiesko - pamiętam tylko jeden odcinek jak walczył z cywilizacją (?) robotów czy tam androidów, które miały ludzi za swoich najgorszych wrogów i chciały ich rozwalić....

Jak w temacie :) Szukam jakiegoś ciekawego serialu w stylu Medium.
Oglądałam już Zaklinacza dusz, i prawdziwe powołanie. Znacie coś jeszcze w tym stylu co ma więcej niż 1 sezon ?

Szukam jakiegoś fajnego serialu o nastolatkach.
Oprócz:
-Plotkary
-Słodkich kłamstewek
-90210
-Pamiętników wampirów
-Pamiętników Carrie
-Glee
-Teen wolf
-The lying game

Kiedys widzialam w tv film, ktorego tytulu nie pamietam. Byl o dziewczynie mieszkajacej niedaleko starego zamku (chyba w anglii), ktora z czasow terazniejszych przenosi sie 100-200 lat do tylu z tym, ze miejsce zostaje to samo tzn wlasnie ten zamek. Tam spotykaja ja rozne przygody (milosna tez :P) a na koniec przenosi...

więcej