Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Jakie są Wasze ulubione piosenki z czołówek seriali?

Mam pytanie, czy ktoś może wie co to za muzyka gra w tle ostatniej sceny tego filmiku: (Jak oni
jadą na tej ciężarówce -->czas: 5:07 ).

http://www.youtube.com/watch?v=_VTaMDwfDkk

Będę bardzo wdzięczna za pomoc, bo nigdzie nie mogę tego znaleźć.

W pierwszym głównymi bohaterami było rodzeństwo (jedno miało wypadek i jeździło na wózku
i chyba była to dziewczyna ale głowy nie dam sobie uciąć). Oboje szukali swojego ojca który
zaginął w czymś na kształt programu komputerowego do którego mieli dostęp przez wielki
ekran. Ten program pozwolił im przenosić się...

więcej

Nie wiem czy taki temat istnieję. Choć zapewne taki jest. Ale chodzi mi o to czy zna ktoś seriale,
które zostały stworzone w tych latach lub z nowszych, które bazują na nich? Zainspirowałam się
"The Carrie Diaries" i chciałabym sobie jeszcze jakiś fajny serial obejrzeć w podobnej tematyce.
Jeśli taki temat już...

więcej

Witam,
Od wczoraj posiadam Windowsa 8. Dziś chciałem sobie wejść na kinomaniaka i obejrzeć kolejny
odcinek ulubionego serialu. Niestety pojawił się problem, bo na małym ekraniku serial leci
normalnie. Głos, obraz wszystko jest ok, ale gdy tylko dam na pełny ekran po 10 sekundach obraz
się zatrzymuje, a głos...

dlaczego marshal i lily się rozstali ?

czy ktoś z Was mógłby mi polecić jakiś dobry niemiecki serial? Chciałam podciągnąć sobie
trochę niemiecki przy dobrej zabawie. Szukam albo jakiegoś komediowego, albo kryminalnego.
Co polecacie? Pozdrawiam, M

główny bohater odziedzicza bodajże po wujku wielki dom. Jedynym rzeczą o której musiał
pamiętać bohater to nie wyłączać światła

wpisuje www.gitprodukcja.pl i nic. Czyżby Gitprodukcja się skończyła???

typu:

How I Met Your Mother
Big Bang Theory
Różowe Lata 70.