Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

ale taki, gdzie głównymi bohaterami są kobiety. Coś takiego jak Supernatural tyle, że odwrotnie
(zamiast męskich postaci podobajacych się kobietom postaci kobiece podobające się facetom)

Parę lat temu ok 3 był taki program na tvn-ie emitowany rano
Uczestniczyli w nich dzieci
podzielone były na kilka grup
każda grupa była innego koloru
to była taka szkoła przetrwania czy coś podobnego
co odcinek wykonywali jakieś zadanie i jedna gr wygrywała
Jeśli ktoś coś kojarzy, to niech mi pomoże w znalezieniu...

więcej

Szukam odcinku w którym chodzi o napad na kantor w Kutnie. Tam expedientka ze sklepu zabiła swojego chłopaka po napadzie. Złoto ukryła na cmętarzu. Pies ją pogryzł na skupie złomu kolegi jej chłopaka gdzie najpierw była. To on właśnie był oto oskarzany.

Oglądam teraz "Grimm" i zastanawiam się czy serial Dawno,dawno temu jest podobny?
Z opisu wydaje mi się bardzo dziecinny. Proszę o Wasze wypowiedzi.
Pozdrawiam.

Może ktoś mi powiedzieć w którym odcinku kalinda i lana się przespały ze sobą :0

Ten film widziałem gdzieś w drugiej połowie lat 90 w tv
Anglia dwudziestolecie międzywojenne- też chyba
Pewien mężczyzna zostawia wredną żonę i wraz z synkiem idzie szukac lepszego zycia
Przyjmuje się do pracy w jakims dużym warsztacie samochodowym chyba
Po kilkunastu latach żeni się z właścicielką nie mając...

Jakiś czas temu na MTV promowali nowy serial,ale nie znam tytułu ;/ Wiem, tylko że opowiada o
jakimś nastolatku, który popełnił zbrodnię i poszedł do poprawczaka, a potem wrócił do szkoły i
próbuje odnowić stare przyjaźnie, czy coś w tym stylu. No i ten nastolatek ma długie, ciemne włosy
xD. Zna ktoś tytuł tego...

więcej

Coś nie wiem jak to zrobić.

nie jestem pewna czy sobie czegoś nie zmyśliłam ale mam w głowie zarys fabuły, że dziewczyna zaczyna pracę w zakładzie pogrzebowym i coś się tam w tym zakładzie zaczyna dziać nie wiem może słyszy głosy zmarłych (?) ...jest coś takiego?

witam szukam serialu coś w stylu prison break skazany na śmierć serialu co trzyma cię w napięciu cału odcinek, co dużo się dzieje i ma sens