szukam tytułu serialu nadawanego w l 80 w tvp o tematyce pirackiej coś mi świta że mógł być nakręcony po naszej stronie żelaznej kurtyny ktoś coś kojarzy??
mam problem, bo nie mogę znaleźć tytułu bajki, która kiedyś oglądałam. jest o psie, który gra w pokera, a potem zostaje zabrany swojej pani i trafia na wieś. tam niezbyt dobrze radzi sobie, ale wspomaga go chłopiec, z którym się zaprzyjaźnia. spotyka też suczkę .zdaję się, że ma ona na imię Misty, czy coś w tym stylu...
więcejWitam forumowicze. Jaki polecilibyście mi serial po obejrzeniu wszystkich sezonów "Zagubionych" i "24 godzin"?
1. Dobry serialu s.f., ale taki w stylu Gwiezdnych wojen, a nie jakieś Battlestarowe nudy.
Widziałem Doktor Who, Farscape, Firefly, Star Treki, Andromedę, Gwiezdne wrota (ale
beznadziejne), Defiance (płytki i jeszcze akcja zatrzymuje się na jednym miasteczku), Cowboy
bebop (Nuda)
2. Dobry serial fantasy w stylu...
Witam szukam tytułu serialu bodajże emitowany był w polsacie. Dotyczył mody. Pamietam było tam kilka babek co chyba
prowadziły domy mody lub jakies firmy projektujące ciuchy. Nie wiecie może co to za serial był?
Puszczali go na polsacie jakieś 10 lat temu, serial był amerykański opowiadał o rodzinie która się skrywała gdzieś w domu w górach przed policją, zostali omyłkowo oskarżeni czy coś takiego. Pamiętam że fbi lub coś w ten deseń zabili dziecko które kobieta trzymała na rękach, tylko tyle mi się utrwaliło w pamięci.
Witam.
Szukam serialu przygodowego, który kilka lat temu leciał w telewizji, chyba na wakacjach.
Kilkoro nastolatków grając w jakąś grę przenieśli sie do niej. Mieli dżojstik, który był jakoś
szczególnie ważny, chyba z jego pomocą chcieli się stamtąd wydostać, dlatego barzo go
pilnowali. Na wyspę, na którą się...
Witam
Poszukuje kilku seriali. Pierwszy, wydaje mi się że był fancuski opowiadał o dziewczynie, która czytała w myślach, była opiekunką w pewnym domu, i czytała w myślach ich mieszkańców dzięki temu rozmawiała z psem, to była komedia.:)
Szukam też seriali dla młodzieży z lat 90o kosmitach, kosmosie.
W pierwszym...
Denerwuje mnie to, że o ile twórcy już się kapnęli, że można tworzyć seriale dla kobiet z
postaciami męskimi jakie będą dla kobiet atrakcyjne to odwrotnie nie ma niczego takiego. Postaci
kobiece są w filmach czy serialach dla facetów najczęściej spychane do roli dekoracji albo
obiektu seksualnego, a nie ma zbyt...