Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Coś nie wiem jak to zrobić.

nie jestem pewna czy sobie czegoś nie zmyśliłam ale mam w głowie zarys fabuły, że dziewczyna zaczyna pracę w zakładzie pogrzebowym i coś się tam w tym zakładzie zaczyna dziać nie wiem może słyszy głosy zmarłych (?) ...jest coś takiego?

witam szukam serialu coś w stylu prison break skazany na śmierć serialu co trzyma cię w napięciu cału odcinek, co dużo się dzieje i ma sens

Witam, szukam jakiegoś fajnego serialu nie ważne jakiego gatunku.

Seriale które już widziałęm: Luther, Suits, Breaking bad, Gra o tron, Sherlock, prosze nie pisać o
Dexterze bo mi nie przypadł do gustu.

Z Góry Wielkie Dzięki !

Witam. Potrzebuje pomocy w znalezieniu takiej jeden bajki dla siostry. W dzieciństwie
oglądaliśmy ją razem.
Kojarzę kilka scen z niej tylko:
-Były posągi z kamienia w lesie, różnych postaci które z jakiegoś powodu z kamieniały ale
później za sprawą czegoś ożyły.
-Było tam duże drzewo które spuściło jeden...

Witajcie!

Tak jak w temacie, przypomniały mi się jakieś urywki z bajki z dzieciństwa ale za choinkę nie
mogę jej znaleźć. Oto co pamiętam:

- główny bohater to zdaje się młody chłopak,
-miał swojego nauczyciela/mistrza/nie-pamiętam, który był ślepy (było to nawet zaznaczone w
bajce, postać miała oczy całe...

jak w temacie

interesują mnie seriale z akcją następującą po sobie z odcinka na odcinek

przykłady: skazany na śmierć, flashforward, lost, rodzina soprano też po części

a np w dr hałz za dużo jak dla mnie jest wątków będących składnikiem tylko jednego odcinka tak jak w serialach detektywistycznych

of korz...

więcej

Szukam serialu, który by mnie wciągnął. Czy możecie dać mi jakieś sprawdzone tytuły?
Nie lubię sci-fiction, politycznych (np.HoC), dramatów (czyt.nudnych, bez akcji), gangsterskich i takich ogólnie, że sama strzelanina.
Widziałem dużo seriali i obecnie nie mam pomysłu na nowy..
Szukam czegoś w stylu Gry o Tron,...

Poszukuję serialu, który oglądałam kilka/kilkanaście lat temu; opowiadał o kilkunastoletnim
chłopcu, który znajduje człowieka pierwotnego (australopiteka, o ile pamiętam; nazwał go chyba
Pitek). Pitek mieszkał w jaskini, na dole jakiejś przepaści, do której ludzie zrzucali niepotrzebne im
rzeczy. Chłopak próbował...

więcej

Witam wszystkich!
Mógłby ktoś polecić jakieś niebanalne seriale, osadzone w naszym kochanym uniwersum,
którego bohaterami są zwykli śmiertelnicy, a nie ludzie obdarzeni nadprzyrodzonymi mocami,
których używają wedle uznania, bądź też z takimi istotami się zmagają? Byłbym wdzięczny za
każdą propozycję.To czy...