Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Nie jestem pewien kiedy go widziałem i był to tylko jeden odcinek. Serial opowiadał o
amerykańskiej rodzinie (prawdopodobnie) która przeprowadziła się do małego domu gdzieś na
wieś i miała problemy z sąsiadami, dochodziło między nimi do strzelanin. Jeżeli ktoś zna tytuł to
bardzo proszę o podanie go, dziękuje...

Witam serdecznie
Chciałbym poprosić o pomoc w odnalezieniu tytułu pewnej produkcji, która nie daje mi spokoju już od dawna. Mniej więcej 5-9 lat temu natknąłem się na nią w telewizji kablowej. Byłem oczarowany charakterystycznym klimatem i fabułą (może dziś odebrałbym to nieco inaczej ale wtedy naprawdę byłem pod...

Szukam seriali japońskich lub koreańskich, wyszukiwarka na filmweb pokazuje same anime, a odfiltrować nie dało się ich... Nie szukam anime, szukam seriali (z żywymi aktorami, na pewno są jakieś).

Witam, mam do was wszystkich prośbę :D
Kiedyś na zigzapie leciała bajka pełnometrażowa, o chłopcu który wyruszył w podróż w góry i
przygarnęła go tam rodzina yeti.
Jeżeli ktoś zna tytuł, bardzo proszę o odpowiedź :D
będe wdzięczny ;)

Na TVP był cykl filmów, kilka ładnych lat temu o takiej nazwie. Czy ktoś z Was wie, jakie tytuły filmów wchodziły w skład tego cyklu?

Ostatnio z siostrą wspominałyśmy seriale z przed paru lat. Oglądałam go jakieś 8-10 lat temu,
może mniej. Nie wiele pamiętam, ale był o dziewczynie (była bodajże blondynką), której ojciec był
kosmitą(?). Ona miała taką jakby piramidę dzięki której miała kontakt z tatą. Jeśli ktoś kojarzy to
prosiłabym o tytuł. Z...

więcej

1. serial opowiadał o rodzinie z tego co pamiętam był ojciec syn i córka znaleźli się oni na jakiejś
wyspie i w jaskini była stara wiedźma która zmeniała się w matke tych dzieci tylko nie bardzo
pamiętam w jakim celu, były tam też chyba dinozaury o ile dobrze pamiętam

2. akcja w tym serialu rozgrywala się na...

Witam.

Czy ktoś mógłby polecic interesujące seriale z gatunku S-F? osobiście uwielbiam klimaty 'trekowe", parę seriali obejrzałem i już mi się "kończą.
Te które widziałem:
Star Trek The Next Generation
Star Trek Deep Space 9
Star Trek Voyager
Star Trek Enterprise
Babylon 5 (wszystkie jakie...

Serial ten był o policjantce (tak mi się przynajmniej kojarzy, że ona była policjantką) w długich czarnych włosach i w skórze, jeździła na motorze. Miała partnera azjatę w długim jasnym płaszczu. Był jeszcze jakiś czarny charakter, gość miał chyba białe włosy. Kojarzę coś, że w jednym odcinku tego azjatę zastrzelili a...

więcej

Najlepsza scena gwałtu i najbardziej emocjonalna dla mnie to film Oskarżeni
The Accused. i wspaniala Jodie Foster.