Już dawno nie było nowego Kapitana Bomby, ciekaw jestem co się stało. Czy Git Produkcja
przestała funkcjonować.
Nie wszystkie odcinki kapitana bomby mi się podobały, mam na myśli te w których najeżali na
kościół, ale generalnie bardzo lubiłem go oglądać, i wyczekiwałem nowych odcinków.
Zastanawiam się gdzie...
Kiedyś seriale były lepsze. Teraz jest tylko to samo badziewie. Same kryminały, dramaty lub jakieś kiepsko opowiedziane albo nudne historie.
W dodatku rynek seriali jest dość seksistowski. W większości seriali (oprócz tych dla kobiet) kobiety stanowią najwyżej połowę głównych bohaterów, albo wręcz jest tylko jedna...
Hej :)
Chodzi oczywiście o serial Violetta.
Jestem bardzo ciekawa kogo wybierze w końcu Viola xD
Ja oczywiście jestem za Leonem ;P
Jeśli ma ktoś jakieś informacje na ten temat proszę o wpis ;)
Ciekawia mnie też informacje na temat tego jak zakończy się 2 sezon.
I czy to prawda, że Tomas wróci...
szukam tytułu serialu nadawanego w l 80 w tvp o tematyce pirackiej coś mi świta że mógł być nakręcony po naszej stronie żelaznej kurtyny ktoś coś kojarzy??
mam problem, bo nie mogę znaleźć tytułu bajki, która kiedyś oglądałam. jest o psie, który gra w pokera, a potem zostaje zabrany swojej pani i trafia na wieś. tam niezbyt dobrze radzi sobie, ale wspomaga go chłopiec, z którym się zaprzyjaźnia. spotyka też suczkę .zdaję się, że ma ona na imię Misty, czy coś w tym stylu...
więcejWitam forumowicze. Jaki polecilibyście mi serial po obejrzeniu wszystkich sezonów "Zagubionych" i "24 godzin"?
1. Dobry serialu s.f., ale taki w stylu Gwiezdnych wojen, a nie jakieś Battlestarowe nudy.
Widziałem Doktor Who, Farscape, Firefly, Star Treki, Andromedę, Gwiezdne wrota (ale
beznadziejne), Defiance (płytki i jeszcze akcja zatrzymuje się na jednym miasteczku), Cowboy
bebop (Nuda)
2. Dobry serial fantasy w stylu...
Witam szukam tytułu serialu bodajże emitowany był w polsacie. Dotyczył mody. Pamietam było tam kilka babek co chyba
prowadziły domy mody lub jakies firmy projektujące ciuchy. Nie wiecie może co to za serial był?
Puszczali go na polsacie jakieś 10 lat temu, serial był amerykański opowiadał o rodzinie która się skrywała gdzieś w domu w górach przed policją, zostali omyłkowo oskarżeni czy coś takiego. Pamiętam że fbi lub coś w ten deseń zabili dziecko które kobieta trzymała na rękach, tylko tyle mi się utrwaliło w pamięci.