Witam, poszukuje tytulu serialu puszczanego w HBO albo Canal + w roku 2006. Był to serial si-fc. Była tam scena z nastolatkami ktorzy przygarneli dziwnego stworka przypominajacego jaszczurke ktory uciekl na domowej imprezie i plywal w basenie. Wiecej nie pamietam i prosze o rade
pozdrawiam
ET
Witam serdecznie, bardzo zależy mi na odcinku rozmów w toku z chyba 2003 roku z Jerzym
Kalibabką , prosił bym was jeśli wiecie gdzie mogę znaleźć lub podajcie link, tylko do wersji bez
zakładania kont żadnych , najlepiej bezpośrednie wideo na stronie
Kilka lat temu chyba na TVN 7 leciał serial (chyba amerykański) o tajnej agencji rządowej która zajmowała się zjawiskami paronormalnymi. Pamiętam że był tam smok,kupidyn, i uosobienie strachu czy jakoś tak.
Wie może ktoś co to za serial??
Moim skromnym zdaniem jeśli chodzi o amerykańskie seriale tego typu jak Łowcy okazji,czy Poszukiwacze złota to wszystko jest robione pod widza,tak samo jak inne tego typu programy,nie bądźcie naiwni .
właśnie skończyłam "Haven" a kolejny sezon dopiero w październiku. Polećcie mi coś dobrego.
Oglądałam i podobały mi się
Haven
Misja w czasie
czynnik psi
Archiwum X
Właśnie oglądałem zabawny filmik na ale kino, na tym filmiku antropomorficzny orzeł odbiera
telefony od nachalnych telemarketerów.
Orientuje się ktoś może czytaka strona w ogóle istnieje? Nie chce mi się czekać na pl napisy 2 tygodnie, a z kolei nie znam angielskiego jeszcze tak dobrze by oglądać ze słuchu. Zazwyczaj ściągam odcinek z internetu, następnie pobieram eng napisy, ale w przypadku mojego komputera jest to strasznie czasochłonne... Jeśli...
więcej
Właściwie, to szukam tylko tytułu, żeby oglądnąć to jeszcze raz. Ta bajka-horror leciała rano na TVN'ie, jak byłem mały to potrafiłem się przez nią wystraszyć kilka razy. Ogólnie trzymała taki lekko straszny klimat (o ile taki może być w bajce animowanej).
Kojarzę niestety tylko jeden moment: o ile się nie mylę, to...