jaki macie ulub se rial?tylko napiszcie góra 3 bo pote piszecie ich po 20 a ja niewiem ktury tak naprade jest fajny
więc serial dla was najlepszy, jeśli chodzi o mnie to kocham el barco(statek) ale już się śkończył, el internato jakoś do mnie nie przemawia. myślałam żeby ogl Lost ale jakoś podobno to jest takie...
Z tego co pamiętam akcja serialu rozgrywa się w Londnie. Opowiada o grupce przyjaciół.
Jeden z nich pracował w radiu, był zakochany w narzeczonej przyjaciela. Potem przespała się z nią, kiedy była już mężatką. Facet to typowy kobieciarz.
Kobieta, nauczycielka, miała romans ze swoim uczniem. Zaszła z nim w ciążę....
Chodzi w nim o to że nauczyciel pianina znęca się nad uczennicami kiedy coś źle zagrają, np.
urywa im paznokcie itd..
BARDZO PROSZĘ O POMOC. Ten horror mógł jakiś rok/dwa temu lecieć na którejś ze stacji
telewizji polskiej.
Serial opowiadał o hrabim, który był zakochany w swojej żonie, ale ta została zabita przez zazdrosną dwórkę. Hrabia potem ją poślubił, ale w zemście sprowadzał sobie kochanki.
Szukam jakiegoś serialu.
Gatunki, które lubię:
-S.f. (ale takie kosmiczne)
-Fantasy (ale takie w stylu D&D, albo LotR)
-Obyczajowe (ale takie mówiące o życiu normalnych ludzi, i z którego bohaterami można się identyfikować (jak Joan z
Arkadii czy 39 i pół))
-Komediowe (ale takie zrobione z pomysłem jak Jak...
Witam
Szukam czegoś wartego obejrzenia, seriale które teraz oglądam to Teen wolf, True blood i Gra o tron.
Znajdzie się jakiś serial o czym czego w zwykłym życiu nie spotkamy wampiry potwory cokolwiek.
Pozdrawiam
Kilka lat temu (najprawdopodobniej lata 2005-2007 lub coś koło tego) leciał na TVP1. Napiszę co pamiętam:
- Głównym bohaterem serialu był geniusz.
-miał dwójkę przyjaciół- chłopaka i dziewczynę i wroga- dziewczynę, która również była geniuszem.
-W czołówce było takie zbliżenie na oczy, a potem tak jakby wejście w...
Siema wszystkim.
Tak jak w temacie. Poszukuję jakiegoś ciekawego serialu na wakacje.
Preferencje :
-większa ilość sezonów, a nie tylko 1/2,
-może być coś obyczajowego, komediowego,
-może być o jakiejś grupie przyjaciół, amerykańskiej szkole itd.,
-żadnych polskich seriali,
-fajnie gdyby było w ciepłym...
Nie potrafię sobie przypomnieć nazwy serialu w którym głównymi postaciami były 3(chyba) kobiety.
Jedna była ruda i w którymś odcinku okazało się, że jest uzależniona od wina a jej syn jej nie lubił. Krążą mi po głowie nazwy "Gosposie", "Przyjaciółki" ale nie znalazłem pod tymi tytułami tego serialu. Co do reszty kobiet...