właśnie skończyłam "Haven" a kolejny sezon dopiero w październiku. Polećcie mi coś dobrego.
Oglądałam i podobały mi się
Haven
Misja w czasie
czynnik psi
Archiwum X
Właśnie oglądałem zabawny filmik na ale kino, na tym filmiku antropomorficzny orzeł odbiera
telefony od nachalnych telemarketerów.
Orientuje się ktoś może czytaka strona w ogóle istnieje? Nie chce mi się czekać na pl napisy 2 tygodnie, a z kolei nie znam angielskiego jeszcze tak dobrze by oglądać ze słuchu. Zazwyczaj ściągam odcinek z internetu, następnie pobieram eng napisy, ale w przypadku mojego komputera jest to strasznie czasochłonne... Jeśli...
więcej
Właściwie, to szukam tylko tytułu, żeby oglądnąć to jeszcze raz. Ta bajka-horror leciała rano na TVN'ie, jak byłem mały to potrafiłem się przez nią wystraszyć kilka razy. Ogólnie trzymała taki lekko straszny klimat (o ile taki może być w bajce animowanej).
Kojarzę niestety tylko jeden moment: o ile się nie mylę, to...
jaki macie ulub se rial?tylko napiszcie góra 3 bo pote piszecie ich po 20 a ja niewiem ktury tak naprade jest fajny
więc serial dla was najlepszy, jeśli chodzi o mnie to kocham el barco(statek) ale już się śkończył, el internato jakoś do mnie nie przemawia. myślałam żeby ogl Lost ale jakoś podobno to jest takie...
Z tego co pamiętam akcja serialu rozgrywa się w Londnie. Opowiada o grupce przyjaciół.
Jeden z nich pracował w radiu, był zakochany w narzeczonej przyjaciela. Potem przespała się z nią, kiedy była już mężatką. Facet to typowy kobieciarz.
Kobieta, nauczycielka, miała romans ze swoim uczniem. Zaszła z nim w ciążę....
Chodzi w nim o to że nauczyciel pianina znęca się nad uczennicami kiedy coś źle zagrają, np.
urywa im paznokcie itd..
BARDZO PROSZĘ O POMOC. Ten horror mógł jakiś rok/dwa temu lecieć na którejś ze stacji
telewizji polskiej.
Serial opowiadał o hrabim, który był zakochany w swojej żonie, ale ta została zabita przez zazdrosną dwórkę. Hrabia potem ją poślubił, ale w zemście sprowadzał sobie kochanki.
Szukam jakiegoś serialu.
Gatunki, które lubię:
-S.f. (ale takie kosmiczne)
-Fantasy (ale takie w stylu D&D, albo LotR)
-Obyczajowe (ale takie mówiące o życiu normalnych ludzi, i z którego bohaterami można się identyfikować (jak Joan z
Arkadii czy 39 i pół))
-Komediowe (ale takie zrobione z pomysłem jak Jak...