Szukam amerykańskich seriali, sitcomów o młodzieży, coś w stylu "Zwariowany świat Malcolma". Znacie jakieś ? Oczywiście pomijając te z Disney Channel :)
serial sensacyjny, niegdys pokazywany w tvp2 w dosc poznej porze, a fabula glownie walka
z terrorystami. nie zadne csi, ale nie moge za nic w swiecie przypomniec nazwy.
Dno. Kompletna bujda. Jakieś pseudo dramaty dla panienek szukających królewicza. Najczęściej: on bogaty, ona niezbyt, on ma kasę i samochód, ona ledwo wiąże koniec z końcem, zakochują się i już ją stać na drogie buty i kosmetyki. Oczywiście wszystko dzieje się w wielkim mieście i w co drugim odcinku koleżanki spotykają...
więcejWitam szukam bajki z lat 90, kiedyś za młodziaka ją widziałem, mniej więcej rozchodziło się o to że była tam jakaś grupka osób, która podróżowała prawdopodobnie łodzią która zmienia swój kształt i zastosowanie, pamiętam ze wypływała z groty zawsze. oraz był tam taki grubasek noszący spodnie na szelkach i czapeczkę....
Szukam tytulu bajki, prawdopodobnie byl emitowany na RTL 7.
Niestety pamietam tylko, ze byl o duszkach a jednym z nich byl kucharz z czerownym nosem.
Kojarzy ktoś kreskówkę o dwójce sierot mieszkających na barce w Londynie w czasach wiktoriańskich? Czasami pojawiał się Sherlock Holmes, królowa. Chłopak chyba nosił za duży jak na jego głowę melonik. Pamiętam tylko tyle.
Urodziłam się w 1993 r., więc leciał może w jakimś 2002, 2003, ale może i wcześniej/później. Wydaje mi się, że na TVP, ewentualnie na Polsacie (nie miałam innych stacji), jakoś wcześnie, o 14?
Za to na pewno był o dziewczynie, która spotykała różne zjawiska nadprzyrodzone. Pamiętam, że jeden odcinek zaczął się, jak...
Witam,
W sobotę, 8 czerwca na kanale TVP kultura około godz.13 (albo trochę wcześniej) został wyemitowany film
dokumentalny, na którym grupa Duńczyków koreańskiego pochodzenia wraz z reżyserem stara się odkryć brutalną
prawdę o rządach Kim Dzong Ila.
Byłabym bardzo wdzięczna gdyby ktoś (najlepiej w jak...
Witam!
Potrzebuję pomocy - jakiś czas temu na tv4 co tydzień wyświetlane były stare azjatyckie filmy o sztukach walki. Byłbym wdzięczny za podanie mi tytułów tych filmów i w ogóle takich starych filmów w tym klimacie. Proszę tylko nie przepisywać wyników wyszukiwań filmwebu bo z tym sam mogę sobie...