Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Pytanie do osób, które znają się na niemieckich telewizjach on-line.
Czy znacie coś jakby odpowiednik naszego iplex[dot]pl - serwisu, w którym filmy są za darmo, bez pre-paid i po niemiecku?
Chciałabym podszkolić język ;)

Czy wszedł ostatnio jakiś dobry nowy serial komediowy w stylu How i met... albo New girl?

Witam jestem wielbicielką seriali i poszukję czegoś typu gossip girl i 90210;) dodam, że oglądam
Juz pamietniki wampirow hart of dixie revenge skins pretty little liars dr house gotowe na wszystko
californication elementary i to wszystko chyba;) Może mi ktoś polecić właśnie jakiś taki serial dl
anastolatków...

Witam. Chciałbym sie dowiedziec jakie moacie wrazenia po pierwszym odcinku?

szukam jakis serial typu "American Horror Story" lub "Krolestwo"
moze to byc stary, nowszy serial... waze zeby byl ciekawy i dosc straszny :D
wiec jakie seriale grozy polecacie? ;)

ps. nie chodzi mi o zadne miniseriale :)

Jeśli tak, podajcie stronę.

Witam. Z góry dziękuje za wszelaką pomoc. Poszukuję serialu który był emitowany w TVP1 bądź TVP2 po 2000 roku. Nie pamiętam w którym dokładnie ,ale na pewno minimum 6 lat temu. Pamiętam tylko ,że na początku nowego odcinku pokazywany był duży dom. Serial prawdopodobnie pochodzenia amerykańskiego. Kolejną rzeczą jaką...

więcej

http://www.filmweb.pl/serial/Chef%21-1993-161237

Pamiętam, że swojego czasu leciał na Kuchni tv, aktualnie kuchnia+

Cześć
Szukam pewnej telenoweli która leciała na Polsacie, to było dosyć dawno, niewiele pamiętam o niej ale może ktoś skojarzy, gówni bohater miał taką krótką brodę, był chyba bogaty albo synem kogoś bogatego, dziewczyna była brunetką miała syna, akcja rozgrywała się w słonecznej miejscowości, albo Meksyk albo Peru,...

więcej

Cześć. Kiedyś oglądałam taki serial o grupce herosów żyjących w współczesnym świecie, którzy byli spokrewnieni z dawnymi mitologicznymi herosami. Było ich chyba 7? Serial rozpoczął się od poszukiwania kolejnych herosów(nie wiem może była jakaś przepowiednia?), którzy szukali się nawzajem. Byli to nastolatkowie uczący...

więcej