Pytanie do osób, które znają się na niemieckich telewizjach on-line.
Czy znacie coś jakby odpowiednik naszego iplex[dot]pl - serwisu, w którym filmy są za darmo, bez pre-paid i po niemiecku?
Chciałabym podszkolić język ;)
Witam jestem wielbicielką seriali i poszukję czegoś typu gossip girl i 90210;) dodam, że oglądam
Juz pamietniki wampirow hart of dixie revenge skins pretty little liars dr house gotowe na wszystko
californication elementary i to wszystko chyba;) Może mi ktoś polecić właśnie jakiś taki serial dl
anastolatków...
szukam jakis serial typu "American Horror Story" lub "Krolestwo"
moze to byc stary, nowszy serial... waze zeby byl ciekawy i dosc straszny :D
wiec jakie seriale grozy polecacie? ;)
ps. nie chodzi mi o zadne miniseriale :)
Witam. Z góry dziękuje za wszelaką pomoc. Poszukuję serialu który był emitowany w TVP1 bądź TVP2 po 2000 roku. Nie pamiętam w którym dokładnie ,ale na pewno minimum 6 lat temu. Pamiętam tylko ,że na początku nowego odcinku pokazywany był duży dom. Serial prawdopodobnie pochodzenia amerykańskiego. Kolejną rzeczą jaką...
więcej
http://www.filmweb.pl/serial/Chef%21-1993-161237
Pamiętam, że swojego czasu leciał na Kuchni tv, aktualnie kuchnia+
Cześć
Szukam pewnej telenoweli która leciała na Polsacie, to było dosyć dawno, niewiele pamiętam o niej ale może ktoś skojarzy, gówni bohater miał taką krótką brodę, był chyba bogaty albo synem kogoś bogatego, dziewczyna była brunetką miała syna, akcja rozgrywała się w słonecznej miejscowości, albo Meksyk albo Peru,...
Cześć. Kiedyś oglądałam taki serial o grupce herosów żyjących w współczesnym świecie, którzy byli spokrewnieni z dawnymi mitologicznymi herosami. Było ich chyba 7? Serial rozpoczął się od poszukiwania kolejnych herosów(nie wiem może była jakaś przepowiednia?), którzy szukali się nawzajem. Byli to nastolatkowie uczący...
więcej