Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Kojarzy ktoś kreskówkę o dwójce sierot mieszkających na barce w Londynie w czasach wiktoriańskich? Czasami pojawiał się Sherlock Holmes, królowa. Chłopak chyba nosił za duży jak na jego głowę melonik. Pamiętam tylko tyle.

Urodziłam się w 1993 r., więc leciał może w jakimś 2002, 2003, ale może i wcześniej/później. Wydaje mi się, że na TVP, ewentualnie na Polsacie (nie miałam innych stacji), jakoś wcześnie, o 14?
Za to na pewno był o dziewczynie, która spotykała różne zjawiska nadprzyrodzone. Pamiętam, że jeden odcinek zaczął się, jak...

więcej

Witam,
W sobotę, 8 czerwca na kanale TVP kultura około godz.13 (albo trochę wcześniej) został wyemitowany film
dokumentalny, na którym grupa Duńczyków koreańskiego pochodzenia wraz z reżyserem stara się odkryć brutalną
prawdę o rządach Kim Dzong Ila.
Byłabym bardzo wdzięczna gdyby ktoś (najlepiej w jak...

Zna może ktoś podobne seriale ???

Witam!
Potrzebuję pomocy - jakiś czas temu na tv4 co tydzień wyświetlane były stare azjatyckie filmy o sztukach walki. Byłbym wdzięczny za podanie mi tytułów tych filmów i w ogóle takich starych filmów w tym klimacie. Proszę tylko nie przepisywać wyników wyszukiwań filmwebu bo z tym sam mogę sobie...

Pytanie do osób, które znają się na niemieckich telewizjach on-line.
Czy znacie coś jakby odpowiednik naszego iplex[dot]pl - serwisu, w którym filmy są za darmo, bez pre-paid i po niemiecku?
Chciałabym podszkolić język ;)

Czy wszedł ostatnio jakiś dobry nowy serial komediowy w stylu How i met... albo New girl?

Witam jestem wielbicielką seriali i poszukję czegoś typu gossip girl i 90210;) dodam, że oglądam
Juz pamietniki wampirow hart of dixie revenge skins pretty little liars dr house gotowe na wszystko
californication elementary i to wszystko chyba;) Może mi ktoś polecić właśnie jakiś taki serial dl
anastolatków...

Witam. Chciałbym sie dowiedziec jakie moacie wrazenia po pierwszym odcinku?

szukam jakis serial typu "American Horror Story" lub "Krolestwo"
moze to byc stary, nowszy serial... waze zeby byl ciekawy i dosc straszny :D
wiec jakie seriale grozy polecacie? ;)

ps. nie chodzi mi o zadne miniseriale :)