Kojarzy ktoś kreskówkę o dwójce sierot mieszkających na barce w Londynie w czasach wiktoriańskich? Czasami pojawiał się Sherlock Holmes, królowa. Chłopak chyba nosił za duży jak na jego głowę melonik. Pamiętam tylko tyle.
Urodziłam się w 1993 r., więc leciał może w jakimś 2002, 2003, ale może i wcześniej/później. Wydaje mi się, że na TVP, ewentualnie na Polsacie (nie miałam innych stacji), jakoś wcześnie, o 14?
Za to na pewno był o dziewczynie, która spotykała różne zjawiska nadprzyrodzone. Pamiętam, że jeden odcinek zaczął się, jak...
Witam,
W sobotę, 8 czerwca na kanale TVP kultura około godz.13 (albo trochę wcześniej) został wyemitowany film
dokumentalny, na którym grupa Duńczyków koreańskiego pochodzenia wraz z reżyserem stara się odkryć brutalną
prawdę o rządach Kim Dzong Ila.
Byłabym bardzo wdzięczna gdyby ktoś (najlepiej w jak...
Witam!
Potrzebuję pomocy - jakiś czas temu na tv4 co tydzień wyświetlane były stare azjatyckie filmy o sztukach walki. Byłbym wdzięczny za podanie mi tytułów tych filmów i w ogóle takich starych filmów w tym klimacie. Proszę tylko nie przepisywać wyników wyszukiwań filmwebu bo z tym sam mogę sobie...
Pytanie do osób, które znają się na niemieckich telewizjach on-line.
Czy znacie coś jakby odpowiednik naszego iplex[dot]pl - serwisu, w którym filmy są za darmo, bez pre-paid i po niemiecku?
Chciałabym podszkolić język ;)
Witam jestem wielbicielką seriali i poszukję czegoś typu gossip girl i 90210;) dodam, że oglądam
Juz pamietniki wampirow hart of dixie revenge skins pretty little liars dr house gotowe na wszystko
californication elementary i to wszystko chyba;) Może mi ktoś polecić właśnie jakiś taki serial dl
anastolatków...