Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Głównym bohaterem serialu był mężczyzna który przyjechał do jakiegoś miasteczka i pracował w knajpie jako kucharz albo pomocnik. W sumie nic więcej konkretnego nie pamiętam z tego serialu. Byłem przekonany że to "Przystanek Alaska" ale po stworzeniu tego...

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

Witam,
szukam serialu podobnego do:
- Supernatural,
- Lost,
- Terra Nova.

Konkretniej o co mnie chodzi - nie interesują mnie seriale o życiu codziennym, w dużych
metropoliach. Raczej tak jak w Lost i Terra Nova gdzie chodzi o przetrwanie, i jak w
Supernatural bohaterzy nie są związani mocno z jakimś...

Może niech TVP seriale zmieni nazwę na TVP Ranczo, bo nie wiem, kto Tym rozporządza, ale
chyba nie zna innych seriali oprócz Ranczo, M jak miłość i Na dobre i na złe. Co przełączę, włączę
ten kanał - zawsze to samo. I tak się zastanawiam tylko po co istnieje taki odpadek? Czy na to idą
pieniądze z abonamentu?...

Witam. Od pewnego czasu poszukuję tytułu pewnego odcinka programu Nie do wiary. Odcinek między innymi opowiadał o pewnym nawiedzonym domu w którym działy się bardzo złe rzeczy. Był to dom na wsi, gdzie właściciel miał jakieś szklarnie i chyba jakiś dziadek zmarły straszył czy coś. Przez mgłę pamiętam ten odcinek, ale...

więcej

kilka lat temu pewnie około 10 oglądałem kilka odcinków serialu którego tytułu nie znam. Nie wiem nawet jak mogę go szukać bo bardzo mało pamiętam. A więc:

chyba w pierwszym odcinku jakiś agent miał zrobiony zastrzyk bardzo długą igłą. wbili mu pod szczęką do mózgu a później do ręki przyłożyli mu jakiegoś robaka...

Czy ktoś z was tutaj wie coś o kulisach powstawania serialu? Moje pytania to:
1. Ile kręci się przeciętnie 1 odcinek serialu około pół godzinnego?
2. Jak wygląda rozkład dnia na planie serialu?
3. Czy aktorzy dostają pieniądze za jeden odcinek czy od razu za całą umowę czy to zależy?
4. Ile zarabiają aktorzy na...

serial leciał chyba na tvn7 albo nawet na rtl7 opowiadał on o chlopaku, który w wyniku wypadku
cofnął sie w czasie i był znów nastolatkiem. Wrócił chyba do lat siedemdziesiątych i miał
ponownie 17 lat. A wypadek ktory spowodował cofnięcie sie w czasie polegał cyba na porażeniu
prąde. Prosze o pomoc :)

1. Najlepiej s.f., ale inne tez mogą być
2. Nie kryminalne, obyczajowe
3. Żeby miały ciekawe postaci kobiece
4. Żeby był ciekawy
5. Żeby nie było naiwnie dziecinne
6. Żeby nie był to serial typu w każdym odcinku jest to samo (Dr House, Gwiezdne wrota,
wszystkie kryminalne)