jakie znacie takie naprawde wciagające seriale dla nastlatek (wciagający)
wiecie pierwszy sek.s, zakochanie, miłosći i rozterki , przyjaźń, super obsada?
jakie polecacie?
PS jak ktoś oglądał film angus , stringi i przytulanki to coś w tym stylu, tylko serial:PP
Pewnie gdzies kiedys to bylo, ale chcialbym stworzyc liste najbardziej wstrzasajacych scen jakie pamietamy z seriali. Moze sie to przydac aby odswiezyc pamiec wielu milosnikom dramaturgii.
Jak dla mnie, numer 1 to scena, gdzie Dexter znalazl swoja zone w wannie pelnej krwi.
Druga to scena krwawych godow Game of...
Proponuje rozruszać forum takim tematem
Mnie denerwują:
-Powtarzalność- mamy 50 seriali o lekarzach 100 o policjantach, detektywach, a o studentach
nic nie ma (sorry, ale to temat z którego można by było zrobić świetny serial komediowy), albo o
niepełnosprawnych nic.
-Schematyczność- seriale powtarzają ograne...
jak nazywa się serial w którym gościu miał jakieś moce i przez dotknięcie mógł ożywić zmarłych? w ten sposób (poprzez dotyk) przywraca do życia swoją zmarłą narzeczoną czy żonę problem w tym, że nie może jej po raz kolejny dotknąć bo w tedy kobieta umrze już na dobre... jakkolwiek by to dziwnie nie brzmiało ;P
z postaciami zarysowanymi jak w anime Kaichou wa Maid-sama!, S.A. czy Suki-tte Ii na yo tzn żeby nie wyglądali jak dzieci... odpada fantasy z dziwnymi ogonkami, uszami itp
witam czy moze ktos kojarzy taki serial w ktorym jacys obcy wynurzali sie nagle z piasku te sceny mi sie kojarza pamietam ze ten serial lecial w latach 90-dziesiatych
Witam no i tu zaczyna sie problem wiem napewno że leciał w TV na jedynce lub dwójce lata 90 około 95 98 tak kojaże
ogólnie był to serial science-fiction iw sumie jedyne co pamiętam to stworki takie przerośnięte postury może 2.5m z takimi ciekawymi ryjkami widze je do dzisiaj w pamieci ale niepotrafie skojażyć jak...
Szukam tego serialu i nie mogę znaleśc
Młoda baletnica ulega wypadkowi.
W szpitalu dojśc do siebie pomaga jej młody chłopak na wózku
Pamiętam że dostała od niego mokrą gąbką przez twarz
Jak powróciła do zajęć koleżka na wózku wraz jego zdrowym kumplem czekali na nia pod salą
Zdrowy kumpel wszedł na wózek...