Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Jeśli tak, podajcie stronę.

Witam. Z góry dziękuje za wszelaką pomoc. Poszukuję serialu który był emitowany w TVP1 bądź TVP2 po 2000 roku. Nie pamiętam w którym dokładnie ,ale na pewno minimum 6 lat temu. Pamiętam tylko ,że na początku nowego odcinku pokazywany był duży dom. Serial prawdopodobnie pochodzenia amerykańskiego. Kolejną rzeczą jaką...

więcej

http://www.filmweb.pl/serial/Chef%21-1993-161237

Pamiętam, że swojego czasu leciał na Kuchni tv, aktualnie kuchnia+

Cześć
Szukam pewnej telenoweli która leciała na Polsacie, to było dosyć dawno, niewiele pamiętam o niej ale może ktoś skojarzy, gówni bohater miał taką krótką brodę, był chyba bogaty albo synem kogoś bogatego, dziewczyna była brunetką miała syna, akcja rozgrywała się w słonecznej miejscowości, albo Meksyk albo Peru,...

więcej

Cześć. Kiedyś oglądałam taki serial o grupce herosów żyjących w współczesnym świecie, którzy byli spokrewnieni z dawnymi mitologicznymi herosami. Było ich chyba 7? Serial rozpoczął się od poszukiwania kolejnych herosów(nie wiem może była jakaś przepowiednia?), którzy szukali się nawzajem. Byli to nastolatkowie uczący...

więcej

Głównym bohaterem serialu był mężczyzna który przyjechał do jakiegoś miasteczka i pracował w knajpie jako kucharz albo pomocnik. W sumie nic więcej konkretnego nie pamiętam z tego serialu. Byłem przekonany że to "Przystanek Alaska" ale po stworzeniu tego...

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

Witam,
szukam serialu podobnego do:
- Supernatural,
- Lost,
- Terra Nova.

Konkretniej o co mnie chodzi - nie interesują mnie seriale o życiu codziennym, w dużych
metropoliach. Raczej tak jak w Lost i Terra Nova gdzie chodzi o przetrwanie, i jak w
Supernatural bohaterzy nie są związani mocno z jakimś...

Może niech TVP seriale zmieni nazwę na TVP Ranczo, bo nie wiem, kto Tym rozporządza, ale
chyba nie zna innych seriali oprócz Ranczo, M jak miłość i Na dobre i na złe. Co przełączę, włączę
ten kanał - zawsze to samo. I tak się zastanawiam tylko po co istnieje taki odpadek? Czy na to idą
pieniądze z abonamentu?...