Witam. Od pewnego czasu poszukuję tytułu pewnego odcinka programu Nie do wiary. Odcinek między innymi opowiadał o pewnym nawiedzonym domu w którym działy się bardzo złe rzeczy. Był to dom na wsi, gdzie właściciel miał jakieś szklarnie i chyba jakiś dziadek zmarły straszył czy coś. Przez mgłę pamiętam ten odcinek, ale...
więcej
kilka lat temu pewnie około 10 oglądałem kilka odcinków serialu którego tytułu nie znam. Nie wiem nawet jak mogę go szukać bo bardzo mało pamiętam. A więc:
chyba w pierwszym odcinku jakiś agent miał zrobiony zastrzyk bardzo długą igłą. wbili mu pod szczęką do mózgu a później do ręki przyłożyli mu jakiegoś robaka...
Czy ktoś z was tutaj wie coś o kulisach powstawania serialu? Moje pytania to:
1. Ile kręci się przeciętnie 1 odcinek serialu około pół godzinnego?
2. Jak wygląda rozkład dnia na planie serialu?
3. Czy aktorzy dostają pieniądze za jeden odcinek czy od razu za całą umowę czy to zależy?
4. Ile zarabiają aktorzy na...
serial leciał chyba na tvn7 albo nawet na rtl7 opowiadał on o chlopaku, który w wyniku wypadku
cofnął sie w czasie i był znów nastolatkiem. Wrócił chyba do lat siedemdziesiątych i miał
ponownie 17 lat. A wypadek ktory spowodował cofnięcie sie w czasie polegał cyba na porażeniu
prąde. Prosze o pomoc :)
Witam , poszukuje serialu mianowicie około 2000-2004 serial był emitowany na TVN. Bohater był
motocyklistą jeździł na motorze i zabijał lub mścił się na gangsterach. Na motorze były płomienie
podobne do FILMU ,, Ghost Rider" . Więcej nie pamiętam ale może ktoś coś kojarzy .
POZDRAWIAM
jakie znacie takie naprawde wciagające seriale dla nastlatek (wciagający)
wiecie pierwszy sek.s, zakochanie, miłosći i rozterki , przyjaźń, super obsada?
jakie polecacie?
PS jak ktoś oglądał film angus , stringi i przytulanki to coś w tym stylu, tylko serial:PP
Pewnie gdzies kiedys to bylo, ale chcialbym stworzyc liste najbardziej wstrzasajacych scen jakie pamietamy z seriali. Moze sie to przydac aby odswiezyc pamiec wielu milosnikom dramaturgii.
Jak dla mnie, numer 1 to scena, gdzie Dexter znalazl swoja zone w wannie pelnej krwi.
Druga to scena krwawych godow Game of...
Proponuje rozruszać forum takim tematem
Mnie denerwują:
-Powtarzalność- mamy 50 seriali o lekarzach 100 o policjantach, detektywach, a o studentach
nic nie ma (sorry, ale to temat z którego można by było zrobić świetny serial komediowy), albo o
niepełnosprawnych nic.
-Schematyczność- seriale powtarzają ograne...