Szukam serialu który był emitowany na TVP1 w czasie gdy puszczali co jakiś czas jakieś
miniseriale np jak Kamienie śmierci. Serial CHYBA był niemiecki lub francuski, wydaje mi
się że tytuł brał się od imienia głównej bohaterki ( imię chyba na A) i opowiadał historię
dziewczyna która weszła do bardzo bogatej...
Serial opowiadał historię chłopaka, który wychowywał smoka ( jaszczurkę). Serial ten leciał mniej
więcej w latach 2001-2004. Coś mi się kojarzy, że ludzie chcieli później zabić to zwierze, a ten
chłopak go bronił.
Szukałem już prawie wszędzie i nie mogę znaleźć. Wydaje mi się że leciało to na polsacie lub...
Szukam serialu z wątkiem miłosnym. Moze być kryminalny(ale nie koniecznie). Odpada
Bones i Castel. Też nie poszukuje produkcji typu Pamiętniki wampirów.
Jeżeli coś znacie to podajcie. z góry wielkie dzięki;)
Zapewne nie pierwsza na to wpadam, ale czy nie fajnie by było móc oceniać poszczególne sezony seriali? Bo jednak House sezon 1 i House sezon 7 to są dość odległe jakościowo rzeczy. A mnie się nie chce robić średniej ważonej.
opowiada on o mlodej i slawnej piosenkarce,bardzo podobnej do Avril Lavigne (choc
sprawdzilam i nic nie znalazlam wiec to nie ona) ! Wpada w klopoty i nalogi,z tego co pamietam
zakochuje sie w niej ochroniarz.
Prosze o pomoc!
Witam, poszukuję jakiegoś dobrego horroru.
Nie takiego, że krew leje się strumieniami, ale takiego porządnego, najlepiej psychologicznego.
Oglądałam wszystkie części "Piły" "Reca" i "Paranormal Activity", ale szukam mocniejszych wrażeń.
Będę wdzięczna za pomoc:)
Witam, ostatnio przypomniał mi się jeden serial w którym brało udział 10 drużyn po 2 osoby i podróżowali po różnych krajach, wykonywali zadania i tak przez ileś tam dni. Charakterystyczne było to, że zadania które mieli wykonać dostawali w kopertach przy np. skrzynce. Proszę o przypomnienie nazwy tego serialu, dzięki z...
więcejKtóż nie kocha serialowych jędz? Wredne zołzy ,które swoją błyskotliwością i szczerością zjednują sympatię widzów.Nie zawsze są antagonistkami,czasami są po prostu wredne. Kto jest waszą ulubioną zołzą?
Poszukuję tytułu nmini serialu, który bardzo chciałabym znów obejrzeć nie pamietam jednak tytułu.Serial od 4 do 6 odcinków, z lektorem, w wersji oryginalnej język niemiecki. Film opowiada o córce mechanika samochodowego, która zakochuje sie w jakimś wysoko postawionym hrabią, który zostaje postrzelony w dniu ślubu....