Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

jak nazywa się serial w którym gościu miał jakieś moce i przez dotknięcie mógł ożywić zmarłych? w ten sposób (poprzez dotyk) przywraca do życia swoją zmarłą narzeczoną czy żonę problem w tym, że nie może jej po raz kolejny dotknąć bo w tedy kobieta umrze już na dobre... jakkolwiek by to dziwnie nie brzmiało ;P

z postaciami zarysowanymi jak w anime Kaichou wa Maid-sama!, S.A. czy Suki-tte Ii na yo tzn żeby nie wyglądali jak dzieci... odpada fantasy z dziwnymi ogonkami, uszami itp

witam czy moze ktos kojarzy taki serial w ktorym jacys obcy wynurzali sie nagle z piasku te sceny mi sie kojarza pamietam ze ten serial lecial w latach 90-dziesiatych

Witam no i tu zaczyna sie problem wiem napewno że leciał w TV na jedynce lub dwójce lata 90 około 95 98 tak kojaże

ogólnie był to serial science-fiction iw sumie jedyne co pamiętam to stworki takie przerośnięte postury może 2.5m z takimi ciekawymi ryjkami widze je do dzisiaj w pamieci ale niepotrafie skojażyć jak...

więcej

Szukam tego serialu i nie mogę znaleśc
Młoda baletnica ulega wypadkowi.
W szpitalu dojśc do siebie pomaga jej młody chłopak na wózku
Pamiętam że dostała od niego mokrą gąbką przez twarz
Jak powróciła do zajęć koleżka na wózku wraz jego zdrowym kumplem czekali na nia pod salą
Zdrowy kumpel wszedł na wózek...

Witam,
Czy ktoś zna stronę gdzie dziś wieczorem będę mógł obejrzeć TVN na żywo? Oczywiście bez jakiś
wielkich zacięć, czy dużych limitów.

Proszę o pomoc.

Witam. Poleci ktoś nowy lub starszy serial z wciągającą wyjątkowo fabułą? :) Macie jakieś propozycje?

Jak w temacie, szukam serialu - oglądałam go 2-3 lata temu... chodziło o jakieś dziury w strefie czasowej, przez które
przedostawały się dinozaury i grupa agentów broniła przed nimi współczesny świat... później oni sami przechodzili ...
mniej- więcej tak to było. Główna bohaterka miała krótkie blond włosy :)

Wpisujcie jaki film chcielibyście zobaczyć w najbliższym czasie w TV? Jeśli ktoś chce, to można podać powód.
W grę wchodzą filmy starsze, nowe, wszystkie, które macie ochotę zobaczyć. Można również wpisywać tytuły seriali

Co o tym sadzicie?