Czy zna ktoś nazwę serialu, w którym był chłopak, który znalazł nieznaną jaszczurkę. (I teraz sorry za anarchię wypowiedzi) A więc ten chłopak został zraniony i ta jaszczurka przyszła do szpitala i polizała mu ranę, od tego momentu gdy chłopak przechodził kolo latarni światło migotało, gdy pływał długo w wodzie palce...
więcej
Poszukuję wątków związanych z osobami nieheteronormatywnymi w serialach polskich, póki co wiem o takich :
1. Ballada o Januszku
2. Trzy młyny
3. 07 zgłoś się
4. W labiryncie
5. Klan
6. Na dobre i złe
7. M jak miłość
8. Samo życie
9. Magda M
10. Miasteczka
11. Pierwsza miłość
12. 13 posterunek
13. Ziemia...
Co polecacie? Wiem, banalne, ale szukam ciekawego serialu, czegoś naprawdę dobrego.
Widziałam większość tych fajnych i popularnych seriali: Gotowe na wszystko, House, Brzydula
Betty, Glee, Plotkara, Sekretny dziennik call girl, Breaking Bad, Zagubieni, CSI... Zaczęłam Jak
poznałem waszą matkę i Teorię wielkiego...
Kończą się sezony :( więc nie ma co oglądać. Ostatnio obejrzałam wszystkie odcinki gry o tron i nie mam pomysłu co fajnego można obejrzeć. Jakieś propozycje?
1 Zona na niby
2 Nie zadzieraj z fryzjerem
3 Weekend
4 dyktator
5 Zemsta Cieciow
6 Przeprowadzka
7 Sniadanie do lozka
8 Wyscig szczorow
9 Zanim odejda wody
10 Bad Boy II
11 Jestem na tak
12 Szklanka po lapkach
13 Oglaszam was Chuckiem i Larrym
14 Kac Vegas
15 Duze Dzieci
Nie oglądam telewizji, wyjątek robię w poniedziałki ok. 20.20. Uwielbiam spektakle teatru tv. Przede wszystkim zazwyczaj poruszają istotne tematy, jeśli bawią to w inteligentny sposób, a aktorzy grają na bardzo wysokim poziomie.
Czy ktoś podziela moje spostrzeżenia? Które spektakle najbardziej zapadły wam w pamięć i...
Jak to teraz jest z telewizją? Gdybym chciał mieć telewizje w latopie wystarczy, że kupię jakiś
dekoder? Coś takiego słyszałem, ale nie znam szczegółów. Może ktoś bardziej się orientuje?
Pozdrawiam serdecznie,
Mateusz.
Szukam takiego serialu gdzie koleś przenosił się do przeszłości przez komputer i zaginął w
czasie. potem przez przypadek odkrywają to jego dzieci córka i jej brat. jej brat jeździł na wózku
inwalidzkim. Oni zaczęli się przenosić w czasie aby go odnaleźć i pomóc wrócić do domu.
Przenosili się w różne miejsca nawet...
Witam.
1) Pierwszy serial był emitowany na początku 2000 roku lub w końcu lat 90 - niestety nie pamiętam na jakim programie, bodajże w godzinach wieczornych odbywała się jego emisja. Był to serial produkcji amerykańskiej.
Główną rolę stanowiła para policjantów (choć nie jestem tego pewny na 100%). Pamiętam, że...