Mam do Was pytanie. Nie zna ktoś może strony na której można online oglądać seriale programy
lub filmy po hiszpańsku, ale z napisami najlepiej polskimi? Uczyłem się trochę tego języka i myślę
że byłby to dobry sposób żeby się podciągnąć ;)
Wasz ulubiony/e:
-duet/y
-aktor/rzy
-film/y
-serial/e
-Moim zdaniem to Artur Barciś i Cezary Żak (dobrze ze sobą grają) (kojarze ich tylko z tych
seriali,filmów):
-Pułkownik Kwiatkowski (Kapitan Malec)
-Miodowe Lata (Tadeusz Norek)
-Ranczo (Arkadiusz Czerepach)
-B.Linda,C.Pazura,C.Żak,A.Barciś,S.Sulej...
-Jak...
Macie do polecenia jakiś serial z głównym bohaterem pełnym charyzmy? Coś jak Mentalista albo House, wyróżniająca się główna postać. Z góry dzięki ;)
Szukam serialu który był emitowany na TVP1 w czasie gdy puszczali co jakiś czas jakieś
miniseriale np jak Kamienie śmierci. Serial CHYBA był niemiecki lub francuski, wydaje mi
się że tytuł brał się od imienia głównej bohaterki ( imię chyba na A) i opowiadał historię
dziewczyna która weszła do bardzo bogatej...
Serial opowiadał historię chłopaka, który wychowywał smoka ( jaszczurkę). Serial ten leciał mniej
więcej w latach 2001-2004. Coś mi się kojarzy, że ludzie chcieli później zabić to zwierze, a ten
chłopak go bronił.
Szukałem już prawie wszędzie i nie mogę znaleźć. Wydaje mi się że leciało to na polsacie lub...
Szukam serialu z wątkiem miłosnym. Moze być kryminalny(ale nie koniecznie). Odpada
Bones i Castel. Też nie poszukuje produkcji typu Pamiętniki wampirów.
Jeżeli coś znacie to podajcie. z góry wielkie dzięki;)