Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Witam.

1) Pierwszy serial był emitowany na początku 2000 roku lub w końcu lat 90 - niestety nie pamiętam na jakim programie, bodajże w godzinach wieczornych odbywała się jego emisja. Był to serial produkcji amerykańskiej.

Główną rolę stanowiła para policjantów (choć nie jestem tego pewny na 100%). Pamiętam, że...

więcej

Ma ktoś wszystkie 5000 odcinków "Mody na sukces"? W ogóle czy w Polsce planowane jest wydanie tego serialu na DVD ? Bo chodzą słuchy, że mają być na płytkach po pięć odcinków za 49 zł. Chętnie bym nabył. Najlepiej wszystkie odcinki.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

Fajnie by było, gdyby wśród głównych bohaterów była postać wycofanego społecznie geniusza (jak np. Sheldon Cooper), czy coś w tym rodzaju :) Mile widziane wszelkie postacie uznawane za
geniuszy, czy dziwolągów :) Chodzi mi o typowe komedie, nie seriale z pogranicza komedia/dramat itd.

Odpadają seriale, w których...

więcej

Pytanie do osób które oglądają.

Witam. Poszukuję pewnego serialu. Leciał on chyba na TVN jakieś 5-7 lat temu. W każdym
odcinku była przedstawiona jedna lub kilka strasznych i obrzydliwych historii. Przykładowo
jeden z epizodów opowiadał o małżeństwie, które kupiło stary dom. W piwnicy znaleźli wielkie
beczki z winem. W jednej z nich było bardzo...

więcej

Oglądałem pierwszy sezon "Głębokiej wody". Zaskoczyła mnie fantastyczna gra aktorów, a zwłaszcza Dorocińskiego. W większości serialów poziom, jaki ze sobą prezentują aktorzy jest bardzo słaby, nawet u dobrych aktorów. Jaką macie opinię na temat drugiego sezonu: "Głęboka woda"? Nie oglądałem, a chciałbym dowiedzieć się...

więcej

Nowa strona infogwiazdy pl
Wiele ciekawych zdjęć i informacji Zapraszam!

widziałam:
Foyla, Morsa, panne Fisher, Midsomer murders, praktycznie wszystkie agathy christie, doyla no i telewizyjne aktualnie produkowane co leca w telewizji tez odpadaja, szukam czegos w stylu właśnie chriestie lub midsomer

Co sądzicie o nowym programie Vivy?
Jak dla mnie naprawdę fajny :D