Witam.
1) Pierwszy serial był emitowany na początku 2000 roku lub w końcu lat 90 - niestety nie pamiętam na jakim programie, bodajże w godzinach wieczornych odbywała się jego emisja. Był to serial produkcji amerykańskiej.
Główną rolę stanowiła para policjantów (choć nie jestem tego pewny na 100%). Pamiętam, że...
Ma ktoś wszystkie 5000 odcinków "Mody na sukces"? W ogóle czy w Polsce planowane jest wydanie tego serialu na DVD ? Bo chodzą słuchy, że mają być na płytkach po pięć odcinków za 49 zł. Chętnie bym nabył. Najlepiej wszystkie odcinki.
Fajnie by było, gdyby wśród głównych bohaterów była postać wycofanego społecznie geniusza (jak np. Sheldon Cooper), czy coś w tym rodzaju :) Mile widziane wszelkie postacie uznawane za
geniuszy, czy dziwolągów :) Chodzi mi o typowe komedie, nie seriale z pogranicza komedia/dramat itd.
Odpadają seriale, w których...
Witam. Poszukuję pewnego serialu. Leciał on chyba na TVN jakieś 5-7 lat temu. W każdym
odcinku była przedstawiona jedna lub kilka strasznych i obrzydliwych historii. Przykładowo
jeden z epizodów opowiadał o małżeństwie, które kupiło stary dom. W piwnicy znaleźli wielkie
beczki z winem. W jednej z nich było bardzo...
Oglądałem pierwszy sezon "Głębokiej wody". Zaskoczyła mnie fantastyczna gra aktorów, a zwłaszcza Dorocińskiego. W większości serialów poziom, jaki ze sobą prezentują aktorzy jest bardzo słaby, nawet u dobrych aktorów. Jaką macie opinię na temat drugiego sezonu: "Głęboka woda"? Nie oglądałem, a chciałbym dowiedzieć się...
więcej
widziałam:
Foyla, Morsa, panne Fisher, Midsomer murders, praktycznie wszystkie agathy christie, doyla no i telewizyjne aktualnie produkowane co leca w telewizji tez odpadaja, szukam czegos w stylu właśnie chriestie lub midsomer