opowiada on o mlodej i slawnej piosenkarce,bardzo podobnej do Avril Lavigne (choc
sprawdzilam i nic nie znalazlam wiec to nie ona) ! Wpada w klopoty i nalogi,z tego co pamietam
zakochuje sie w niej ochroniarz.
Prosze o pomoc!
Witam, poszukuję jakiegoś dobrego horroru.
Nie takiego, że krew leje się strumieniami, ale takiego porządnego, najlepiej psychologicznego.
Oglądałam wszystkie części "Piły" "Reca" i "Paranormal Activity", ale szukam mocniejszych wrażeń.
Będę wdzięczna za pomoc:)
Witam, ostatnio przypomniał mi się jeden serial w którym brało udział 10 drużyn po 2 osoby i podróżowali po różnych krajach, wykonywali zadania i tak przez ileś tam dni. Charakterystyczne było to, że zadania które mieli wykonać dostawali w kopertach przy np. skrzynce. Proszę o przypomnienie nazwy tego serialu, dzięki z...
więcejKtóż nie kocha serialowych jędz? Wredne zołzy ,które swoją błyskotliwością i szczerością zjednują sympatię widzów.Nie zawsze są antagonistkami,czasami są po prostu wredne. Kto jest waszą ulubioną zołzą?
Poszukuję tytułu nmini serialu, który bardzo chciałabym znów obejrzeć nie pamietam jednak tytułu.Serial od 4 do 6 odcinków, z lektorem, w wersji oryginalnej język niemiecki. Film opowiada o córce mechanika samochodowego, która zakochuje sie w jakimś wysoko postawionym hrabią, który zostaje postrzelony w dniu ślubu....
Czy zna ktoś nazwę serialu, w którym był chłopak, który znalazł nieznaną jaszczurkę. (I teraz sorry za anarchię wypowiedzi) A więc ten chłopak został zraniony i ta jaszczurka przyszła do szpitala i polizała mu ranę, od tego momentu gdy chłopak przechodził kolo latarni światło migotało, gdy pływał długo w wodzie palce...
więcej
Poszukuję wątków związanych z osobami nieheteronormatywnymi w serialach polskich, póki co wiem o takich :
1. Ballada o Januszku
2. Trzy młyny
3. 07 zgłoś się
4. W labiryncie
5. Klan
6. Na dobre i złe
7. M jak miłość
8. Samo życie
9. Magda M
10. Miasteczka
11. Pierwsza miłość
12. 13 posterunek
13. Ziemia...
Co polecacie? Wiem, banalne, ale szukam ciekawego serialu, czegoś naprawdę dobrego.
Widziałam większość tych fajnych i popularnych seriali: Gotowe na wszystko, House, Brzydula
Betty, Glee, Plotkara, Sekretny dziennik call girl, Breaking Bad, Zagubieni, CSI... Zaczęłam Jak
poznałem waszą matkę i Teorię wielkiego...