Jak nazywał się serial o facecie który z powodu zdjęcia powieszonych w dzungli mezczyzn traci
swoje dotychczasowe zycie - znajomi go nie rozpoznaja, znikaja wszelkie slady jakoby
kiedykolwiek zyl itd. Przez caly serial stara sie dowiedziec prawdy o zdjeciu i walczy z rzadem ktory
probje zatuszowac wszystko i...
Kiedyś, myślę, że jakoś w 2006 jak nie wcześniej TVN emitował pewien program przedstawiający
historię pewnych osób. Jeden z odcinków mówił o historii rodziny, która samolotem próbowała o
ile pamiętam przedostać się z RFN do NRD. Większość odcinków skupiała się chyba właśnie na
tego typu historiach jak próba...
Glownymi bohaterami byla grupa zolnierzy - dowodzona przez czlowieka ktory dostal rozkaz
zestrzelenia samolotu prezydenta USA ale odmowil. Mimo tego wojskowi dokonali zamachu i
przejeli wladze w USA, a bohaterowie sąposzukiwani przez wojsko i wykonują jakieś tam misje,
żeby udowodnić, że za zamachem stali...
Dawno temu emitowano w TV publicznej serial animowany (chyba w Wieczorynce ) gdzie występowały hybrydy . Pamiętam tylko jakieś ''jeleniokaczki'' wiecie czy ten serial jest w bazie ?
Serialomaniacy co byście polecili z tej kategori ale oprócz seriali HIMYM ,BBT i Friends ?
Chenie bym coś obejrzał co polecicie? Piszcie swoje propozycje :)
Witam, mam wielki problem, ponieważ od paru lat poszukuję serialu, który kiedyś oglądałam i kompletnie nie mam pojęcia jaki to mógł być tytuł.. Pamiętam tyle, że akcja rozgrywała się w domu dziecka/sierocincu, bohaterkami były dwie dziewczynki: jedna spraliżowana na wózku inwalidzkim, bardzo oschła i zła, druga zaś...
Ktoś mi może wytłumaczyć na czym polega fenomen tego serialu? Widziałem wiele dobrych wypowiedzi na temat tego serialu, wiec postanowiłem go obejrzeć. Po obejrzeniu kilku odcinków dochodzę do wniosku, że nawet Alf był bardziej ekscytujący :/ Jakoś sie później fabuła rozkręca? Bo jak narazie to serial dobry dla starych...
więcej