1.Chodzi mi o serial z duża ilością postaci kobiecych, ale nie będący serialem dla kobiet, ani
nastolatek.
2. Może też być serial (albo film) romans o młodym, wrażliwym chłopaku, którym interesuje się
dużo dziewcząt (anime nie podawajcie, bo już wszystkie fajne z tego gatunku widziałem)
3. Jakiś serial z oryginalną...
Kochani szukam bajki co kiedyś leciała na TVN. Co kiedyś leciały tam co chwila po południu. To była bajka o psach mieszkających na wysypisku. i spali w samochodzie.
Skoro jest już nowy kanał TVP Rozrywka, która puszcza m.in programy rozrywkowe to mogą
puszczać odcinki Śmiechu Warte. Jak raczkowałem to był to mój ulubiony program i zawsze
się przy nich śmiałem jak hiena.
Przybliżę trochę fabułę z tego co pamiętam.
Była to bajka o pewnym chłopcu(na początku filmu ściął je sobie,odcinając kucyka). Miał on siłę
10 ludzi, w ręce, na której widoczna była pewna "narośl". Co się później okazało, że dzięki jakiejś
kulce z dzika(nie wiem jak to nazwać). W każdym razie, kojarzę, że w pewnym...
Witam,
szukam filmu o tym jak dziewczyna została zgwałcona na plaży przez 2 inne dziewczyny butelką. Chłopak jednej z gwałcicielek filmował całe zdarzenie. Po tym był pokazany proces sądowy. Film był ciekawy, bo ponoć później zmieniono przepisy na takie, które przewidywały możliwość zgwałcenia dziewczyny przez inną...
Ogladalem jeden odcinek i byl naprawde mocny. Serial o chudym facecie mieszkajacym z atrajcyjna blondynka, nie jestem pewien ale chyba jeszcze jeden typ z nimi mieszkal. Moze szczegoly tego odcinka komus cos podpowiedza. Blondynka chodzila na silownie i nabijala sie z chudego ze nic nie robi. W smiesznej formie bylo...
więcej