Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

1.Chodzi mi o serial z duża ilością postaci kobiecych, ale nie będący serialem dla kobiet, ani
nastolatek.
2. Może też być serial (albo film) romans o młodym, wrażliwym chłopaku, którym interesuje się
dużo dziewcząt (anime nie podawajcie, bo już wszystkie fajne z tego gatunku widziałem)
3. Jakiś serial z oryginalną...

więcej

Kochani szukam bajki co kiedyś leciała na TVN. Co kiedyś leciały tam co chwila po południu. To była bajka o psach mieszkających na wysypisku. i spali w samochodzie.

użytkownik usunięty

Skoro jest już nowy kanał TVP Rozrywka, która puszcza m.in programy rozrywkowe to mogą
puszczać odcinki Śmiechu Warte. Jak raczkowałem to był to mój ulubiony program i zawsze
się przy nich śmiałem jak hiena.

Kto jest waszym faworytem w najnowszej edycji?

Jak wyzej http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=vgTiP8KBDPA

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

Przybliżę trochę fabułę z tego co pamiętam.
Była to bajka o pewnym chłopcu(na początku filmu ściął je sobie,odcinając kucyka). Miał on siłę
10 ludzi, w ręce, na której widoczna była pewna "narośl". Co się później okazało, że dzięki jakiejś
kulce z dzika(nie wiem jak to nazwać). W każdym razie, kojarzę, że w pewnym...

więcej

Witam,
szukam filmu o tym jak dziewczyna została zgwałcona na plaży przez 2 inne dziewczyny butelką. Chłopak jednej z gwałcicielek filmował całe zdarzenie. Po tym był pokazany proces sądowy. Film był ciekawy, bo ponoć później zmieniono przepisy na takie, które przewidywały możliwość zgwałcenia dziewczyny przez inną...

więcej

Ogladalem jeden odcinek i byl naprawde mocny. Serial o chudym facecie mieszkajacym z atrajcyjna blondynka, nie jestem pewien ale chyba jeszcze jeden typ z nimi mieszkal. Moze szczegoly tego odcinka komus cos podpowiedza. Blondynka chodzila na silownie i nabijala sie z chudego ze nic nie robi. W smiesznej formie bylo...

więcej

Witam poszukuje fajnych serialów do oglądania.Właśnie wczoraj skończyłęm oglądać moonlight,któy mi się spodobał.I teraz nie wiem co oglądać:).Wymieńcie mi swoje ulubione seriale z każdego gatunku.Może coś się znajdzie dla mnie.Czekam na pomc