Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Witam. Poszukuję pewnego serialu. Leciał on chyba na TVN jakieś 5-7 lat temu. W każdym
odcinku była przedstawiona jedna lub kilka strasznych i obrzydliwych historii. Przykładowo
jeden z epizodów opowiadał o małżeństwie, które kupiło stary dom. W piwnicy znaleźli wielkie
beczki z winem. W jednej z nich było bardzo...

więcej

Oglądałem pierwszy sezon "Głębokiej wody". Zaskoczyła mnie fantastyczna gra aktorów, a zwłaszcza Dorocińskiego. W większości serialów poziom, jaki ze sobą prezentują aktorzy jest bardzo słaby, nawet u dobrych aktorów. Jaką macie opinię na temat drugiego sezonu: "Głęboka woda"? Nie oglądałem, a chciałbym dowiedzieć się...

więcej

Nowa strona infogwiazdy pl
Wiele ciekawych zdjęć i informacji Zapraszam!

widziałam:
Foyla, Morsa, panne Fisher, Midsomer murders, praktycznie wszystkie agathy christie, doyla no i telewizyjne aktualnie produkowane co leca w telewizji tez odpadaja, szukam czegos w stylu właśnie chriestie lub midsomer

Co sądzicie o nowym programie Vivy?
Jak dla mnie naprawdę fajny :D

Mam problem z włączeniem naziemnej telewizji cyfrowej. Dzisiaj to znaczy 20 maja miała ona się
pojawić m.in. w Katowicach. Jednak kiedy wyszukuje nowych kanałów łapie tylko te analogowe.
Proszę o pomoc :3

P.S. Dodam, że mój telewizor to Samsung LED, więc ma on urządzenie DVB-T :3

Witam. Przypomnialem sobie ostatnio o istnieniu pewnego serialu ale za nic nie moge
przypomniec sobie jego tytulu. Pamietam jedynie ze lecial bardzo dawno temu za czasow gdy
bylem jeszcze cielęciem. Chyba puszczali go przed nikitą na polsacie. Opowiadal o dziewczynie
ktora podlaczala sie do komputera by wywolwc...

więcej

Jak nazywał się serial o facecie który z powodu zdjęcia powieszonych w dzungli mezczyzn traci
swoje dotychczasowe zycie - znajomi go nie rozpoznaja, znikaja wszelkie slady jakoby
kiedykolwiek zyl itd. Przez caly serial stara sie dowiedziec prawdy o zdjeciu i walczy z rzadem ktory
probje zatuszowac wszystko i...

Kiedyś, myślę, że jakoś w 2006 jak nie wcześniej TVN emitował pewien program przedstawiający
historię pewnych osób. Jeden z odcinków mówił o historii rodziny, która samolotem próbowała o
ile pamiętam przedostać się z RFN do NRD. Większość odcinków skupiała się chyba właśnie na
tego typu historiach jak próba...

Glownymi bohaterami byla grupa zolnierzy - dowodzona przez czlowieka ktory dostal rozkaz
zestrzelenia samolotu prezydenta USA ale odmowil. Mimo tego wojskowi dokonali zamachu i
przejeli wladze w USA, a bohaterowie sąposzukiwani przez wojsko i wykonują jakieś tam misje,
żeby udowodnić, że za zamachem stali...