Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Mój osobisty typ to śmierć Georga w Grey's Anatomy, bo była taka... niespodziewana.

Dawno temu emitowano w TV publicznej serial animowany (chyba w Wieczorynce ) gdzie występowały hybrydy . Pamiętam tylko jakieś ''jeleniokaczki'' wiecie czy ten serial jest w bazie ?

Wymieńcie proszę coś w ten deseń
Pozdrawiam,

Serialomaniacy co byście polecili z tej kategori ale oprócz seriali HIMYM ,BBT i Friends ?
Chenie bym coś obejrzał co polecicie? Piszcie swoje propozycje :)

Witam, mam wielki problem, ponieważ od paru lat poszukuję serialu, który kiedyś oglądałam i kompletnie nie mam pojęcia jaki to mógł być tytuł.. Pamiętam tyle, że akcja rozgrywała się w domu dziecka/sierocincu, bohaterkami były dwie dziewczynki: jedna spraliżowana na wózku inwalidzkim, bardzo oschła i zła, druga zaś...

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

Ktoś mi może wytłumaczyć na czym polega fenomen tego serialu? Widziałem wiele dobrych wypowiedzi na temat tego serialu, wiec postanowiłem go obejrzeć. Po obejrzeniu kilku odcinków dochodzę do wniosku, że nawet Alf był bardziej ekscytujący :/ Jakoś sie później fabuła rozkręca? Bo jak narazie to serial dobry dla starych...

więcej

1.Chodzi mi o serial z duża ilością postaci kobiecych, ale nie będący serialem dla kobiet, ani
nastolatek.
2. Może też być serial (albo film) romans o młodym, wrażliwym chłopaku, którym interesuje się
dużo dziewcząt (anime nie podawajcie, bo już wszystkie fajne z tego gatunku widziałem)
3. Jakiś serial z oryginalną...

więcej

Kochani szukam bajki co kiedyś leciała na TVN. Co kiedyś leciały tam co chwila po południu. To była bajka o psach mieszkających na wysypisku. i spali w samochodzie.

użytkownik usunięty

Skoro jest już nowy kanał TVP Rozrywka, która puszcza m.in programy rozrywkowe to mogą
puszczać odcinki Śmiechu Warte. Jak raczkowałem to był to mój ulubiony program i zawsze
się przy nich śmiałem jak hiena.