Przybliżę trochę fabułę z tego co pamiętam.
Była to bajka o pewnym chłopcu(na początku filmu ściął je sobie,odcinając kucyka). Miał on siłę
10 ludzi, w ręce, na której widoczna była pewna "narośl". Co się później okazało, że dzięki jakiejś
kulce z dzika(nie wiem jak to nazwać). W każdym razie, kojarzę, że w pewnym...
Witam,
szukam filmu o tym jak dziewczyna została zgwałcona na plaży przez 2 inne dziewczyny butelką. Chłopak jednej z gwałcicielek filmował całe zdarzenie. Po tym był pokazany proces sądowy. Film był ciekawy, bo ponoć później zmieniono przepisy na takie, które przewidywały możliwość zgwałcenia dziewczyny przez inną...
Ogladalem jeden odcinek i byl naprawde mocny. Serial o chudym facecie mieszkajacym z atrajcyjna blondynka, nie jestem pewien ale chyba jeszcze jeden typ z nimi mieszkal. Moze szczegoly tego odcinka komus cos podpowiedza. Blondynka chodzila na silownie i nabijala sie z chudego ze nic nie robi. W smiesznej formie bylo...
więcejWitam poszukuje fajnych serialów do oglądania.Właśnie wczoraj skończyłęm oglądać moonlight,któy mi się spodobał.I teraz nie wiem co oglądać:).Wymieńcie mi swoje ulubione seriale z każdego gatunku.Może coś się znajdzie dla mnie.Czekam na pomc
Jak myślicie jakby wyglądała tv gdyby KRRiT powstała tak gdzieś w 1991 roku i w 1992 roku
rozdała koncesje
Stacji ogólnopolskich by było 5
Jak to sobie wszystko wyobrażacie??
witam jakis tydzien temu widzialem zwiastun jakiegos serialu na stacji hbo/hbo2/hbo comedy lub axn nie jestem teraz pewien wiem ze ten zwiasstun komentowal glos chlopaka i w pewnym momencie krzyczyal on mamo. Wiem ze wiem bardzo nie wiele ale tyle z niego zapamietalem a teraz chcialbym odnaleźć jego tytul.
Licze na...
1. Serial obyczajowy lub komediowy o studentach
2. Serial z fajną, radosną, kobiecą postacią kobiecą (ale nie dramat)
3. Serial o miłości, w którym głównym bohaterem jest facet, a kilka kobiet próbuje go zdobyć
4. Serial podobny do Joan z Arkadii (pod względem pokazywania życia i codziennych problemów)
5. Serial...