Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Kto jest waszym faworytem w najnowszej edycji?

Jak wyzej http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=vgTiP8KBDPA

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

Przybliżę trochę fabułę z tego co pamiętam.
Była to bajka o pewnym chłopcu(na początku filmu ściął je sobie,odcinając kucyka). Miał on siłę
10 ludzi, w ręce, na której widoczna była pewna "narośl". Co się później okazało, że dzięki jakiejś
kulce z dzika(nie wiem jak to nazwać). W każdym razie, kojarzę, że w pewnym...

więcej

Witam,
szukam filmu o tym jak dziewczyna została zgwałcona na plaży przez 2 inne dziewczyny butelką. Chłopak jednej z gwałcicielek filmował całe zdarzenie. Po tym był pokazany proces sądowy. Film był ciekawy, bo ponoć później zmieniono przepisy na takie, które przewidywały możliwość zgwałcenia dziewczyny przez inną...

więcej

Ogladalem jeden odcinek i byl naprawde mocny. Serial o chudym facecie mieszkajacym z atrajcyjna blondynka, nie jestem pewien ale chyba jeszcze jeden typ z nimi mieszkal. Moze szczegoly tego odcinka komus cos podpowiedza. Blondynka chodzila na silownie i nabijala sie z chudego ze nic nie robi. W smiesznej formie bylo...

więcej

Witam poszukuje fajnych serialów do oglądania.Właśnie wczoraj skończyłęm oglądać moonlight,któy mi się spodobał.I teraz nie wiem co oglądać:).Wymieńcie mi swoje ulubione seriale z każdego gatunku.Może coś się znajdzie dla mnie.Czekam na pomc

Jak myślicie jakby wyglądała tv gdyby KRRiT powstała tak gdzieś w 1991 roku i w 1992 roku
rozdała koncesje
Stacji ogólnopolskich by było 5
Jak to sobie wszystko wyobrażacie??

witam jakis tydzien temu widzialem zwiastun jakiegos serialu na stacji hbo/hbo2/hbo comedy lub axn nie jestem teraz pewien wiem ze ten zwiasstun komentowal glos chlopaka i w pewnym momencie krzyczyal on mamo. Wiem ze wiem bardzo nie wiele ale tyle z niego zapamietalem a teraz chcialbym odnaleźć jego tytul.
Licze na...

więcej

1. Serial obyczajowy lub komediowy o studentach
2. Serial z fajną, radosną, kobiecą postacią kobiecą (ale nie dramat)
3. Serial o miłości, w którym głównym bohaterem jest facet, a kilka kobiet próbuje go zdobyć
4. Serial podobny do Joan z Arkadii (pod względem pokazywania życia i codziennych problemów)
5. Serial...