Witam, chcę obejrzeć jakiś fajny serial produkcji HBO macie jakieś pomysły ? Głownie chodzi mi o takie jak "Gra o Tron", "Camelot". Takie średniowieczne może starożytne. I takie bardziej nowsze i wiadomo, żę będą następne sezony ;)
Witam, niedawno skończyłem oglądać w/w serial, i chciałbym obejrzeć inny serial, który jest
w miarę podobny. Mam tutaj na myśli sezony 2 oraz 4- nie mówię o akcji w więzieniach, lecz
tej poza nimi, czyli wszystko to, co związane z 'firmą', FBI, pojawianiem się nowych postaci,
które są "ponad" wcześniejszymi (np....
Żeby nie było śmietnika - umieszczamy w tym temacie opis bajki, której szukamy i...czekamy
na pomoc. ;)
Bajkę oglądałam jakieś 7 lat temu, lub więcej. Występuje tam chłopiec, na którego mówią
Racuch - prawdopodobnie ubrany na zielono, rude włosy, trochę fajtłapowaty, nie jest
głównym bohaterem. Ogólnie akcja...
Najlepiej żeby główny bohater był geniuszem w jakiejś dziedzinie (najlepiej nauki ścisłe) ale przy okazji nie okazał się totalnym nudziarzem czyli takie połączenie gościa z Prison Break'a i np. White Collar ;) ..."Lie to me" odpada :) a House'a juz całego obejrzalem :)
Polecacie coś?
Jest mi bardzo głupio, że pisze kolejny temat "szukam filmu" ale faktycznie czegoś poszukuję. Jeszcze za czasów Discovery Travel and Living puszczali tam pewien programik o podróżowaniu z bardzo miłym prowadzącym, który rozmawiał z kamerzystą i nie zaprzeczał jego istnieniu. Wiem, ze w jednym z odcinków był nawet w...
Drodzy użytkownicy.Powstała akcja mająca na celu dodanie klasycznych seriali do oferty platformy IPLA.
Profil na facebooku : Dawne Seriale na IPLA
Bardzo Was proszę o wsparcie.
Klikajcie Lubię to! i przesyłajcie do swoich znajomych.
Z gòry dziękuje i pozdrawiam.
Witam, od pewnego czasu przeglądam strony z filmami poszukując pewnego serialu który oglądałem w telewizji w latach 2000-2004, był on osadzony w klimatach s-f , a opowiadał o ludziach żyjących w bazach pod ziemią. Nie mogli oni wyjść na powierzchnię ponieważ grasowały tam (a raczej latały) ogromne maszyny które...
Witam, kilka lat temu widziałam w TV genialny serial..Niestety pamiętam mało szczegółów, dlatego mój opis będzie chaotyczny i może z niego niewiele wynikać. Jednak bardzo prosze o pomoc. Najprawdopodobniej był emitowany na TVP 1 lub TVP 2 ..francuski/włoski...Troche kryminalny, w każdym odcinku były jakieś tragiczne...
więcejDziewczynka miała zielonego smoka i z nim przenosiła się w przeszłość czy teleportowała(nie pamiętam bo to było ze 8 lat temu) i mała magiczny pierścień i mogła sobie coś zażyczyć. zanim wyruszyli wybierali w książce gdzie polecą. co to za bajka. proszę o odpowiedź