cześć Wszystkim. Na wakacjach znalazłam pewien serial, obejrzałam wtedy tylko jeden odcinek. Serial był nowy, oglądałam na kinomaniaku ale za cholerę nie pamiętam nazwy i nie mogę go znaleźć. Był on chyba o takim profesorze, który za pomocą jakichś widzianych wzorów, liczb lub przestawianych literek rozwiązywał sprawy....
więcej
witam poszukuje seriali o przerwaniu podobnych do
lost,
wrogie niebo
the walking dead
revolution
statek
person unknow
byłabym wdzięczna za podrzucenie jakiś tytułów
Co sądzicie o tej bajce, znanej także jako ''Timmy i przyjaciele''? Wg mnie to jedna z
najfajniejszych i najlepszych kreskówek, a ten baranek jest po prostu przeuroczy! A wg
Was?
Witam. Czy ktoś wie, czy na jakiejś DARMOWEJ stronie internetowej można obejrzeć ten
serial w polskiej wersji językowej, to jest z lektorem? Będę naprawdę wdzięczna za podanie
linka :-)
Przypomniała mi się dzisiaj bajka sprzed paru lat. Pamiętam że była raczej dziwna xD
Google milczy :<
Pamiętam że bajka czerpała z jakiś orientalnych motywów, głównym bohaterem był mały
chłopiec , chyba syn cesarza. Pamiętam że zanim się urodził jego mama była w ciąży kilka
lat, nosząc go w łonie. Miał czarny...
Szukam nazwy filmu, który bodajże wczoraj (albo przedwczoraj) był w telewizji. Opowiadał o
pięknej blondynce i mężczyźnie, którzy zdobyli sporą sumę pieniędzy od właściciela
wesołego miasteczka. Poszukiwali ich, wyjechali do "wioski", gdzie żyli bardzo pobożni
ludzie i żyli z nimi. Mężczyzna zginął w wypadku...
Słuchajcie szukam serialu młodzieżowego z lat 80 lub 90 chyba australijskiego lub
amerykańskiego
Pamiętam żę był jakis niby gang chłopcy z bramme street (taka jakas podobna nazwa)
Jakas dziewczyna zwineła kiełbasę ze sklepu i ochroniarz ja złapał
Pamiętam taką akcje ze szkoły dziewczyna przyniosła jakis zrobiony...
Witam. Kiedyś oglądałem ten serial, teraz puszczają go na tv puls. Piękna sprawa. Jednak mam dylemat bo jak sobie przypominam to zaczynało się w ten sposób że staruszek siedząc chyba na ławce z laską w ręku spoglądał na czarno białe zdjęcie przedstawiające np. chłopca biegnącego przez plac w jakimś mieście i na to samo...
więcejznacie jakieś seriale o beztroskim życiu nastolatków typu O.C,90210, gossip girl bądź one tree hill ?
Witojcie!
Już dzisiaj o godzinie 20:00 na TV Puls zobaczymy film "Megapyton kontra gatoroid"
http://www.filmweb.pl/film/Megapyton+kontra+gatoroid-2011-59... . Zaraz po nim, o
godzinie 21:55 będziemy mogli obejrzeć horror "Cierń"
http://www.filmweb.pl/film/Cier%C5%84-2008-438286 . Na sam koniec, o godzinie...