http://9gag.com/gag/6826976
Już któryś raz widzę na 9gag screen z tego serialu, kilka naprawdę świetnych scen. Chętnie bym go obejrzała:)
Poleci ktoś jakieś fajne? Nie chodzi mi o dramy typu secret garden, prince of coffee czy full house, tylko o takie gdzie procz wątkow miłosnych jest coś jeszcze np jak w Scent o a Woman- gdzie głowna bohaterka jest chora, bądz jak City Hunter - i sensacja i milośc w tle , była bym bardzo wdzięczna za odzew
A więc tak jak w tytule. Szukam tego serialu. Wskazówki lub rzeczy, które pamiętam:
- emitowany był w tvp1 lub w tvp2 gdzieś 2005-2007, coś kojarzę, że przeplatał się z
"Lostem",
-akcja rozgrywała się gdzieś w Szkocji, Irlandii lub Islandii, gdzieś na wyspach, była tam
latarnia morska, w której mieszkał pewien...
WITAM
Szukam serialu który kiedyś leciał w TVP1 lub 2 w podobnych klimatach co dr Quin. Pamiętam tylko ,że główną postacią była kobieta , która przybywa do jakiejś wioski i obejmuje posadę nauczycielki (chyba nauczycielki. Jest też wątek o jakimś lekarzu-pijaczku, który mieszka w jakiejś chatce na odludziu i chyba...
Moim zdaniem to świetny serial opisujący polską rzeczywistość w sposób groteskowy i absurdalny. Plejada świetnych i może nie do końca docenianych aktorów.
Dowiedziałem się ostatnio, że niedługo do kin trafi film "Kop Głębiej" z Grabowskim i Kipiel-Sztuką w dosyć nietypowych rolach. Kiepscy reaktywacja?
Witam ^^
Szukam anime typu ecchi może być komedia/horror/scifi czy przygodówka :)
Przedział wiekowy 16 ale najlepiej 18+ (nie lubie o typowych gimbusach)
Nie interesuje "szkolne życie" tzn akcja może dziać się w szkole itd ale nie tylko Szkoła i
szkoła -.-
Z góry dzia :)
Skoro mowa o telewizji, o serialach - no to niesposób nie wspomnieć o serialowym kiczu "Klan". ilez mozna oglądać perypetie rodziny Luiczów? a juz najgorsze co może być to, to, że serial ten za wszelką cenę chce przypominać prawdziwe życie. w Wielkanoć przyciskam pilotem jedynkę, a tam Lubiczowie przy wspólnym...
Od bardzo dłuższego czasu szukam pewnej bajki. A wiec:
- był to serial animowany
- fabuła kręciła się wokół dwóch trójkątów, trójkącie wiedzy i trójkącie władzy
- lata wydaje mi się 1995-2002
- występowały orki, gobliny, stwory, ludzie etc.
- miejsce akcji jakieś dobre królestwo oraz podziemia w których było...
Wszedzie szukalem jakiegos dobrego tematu o tym serialu.
Jestem jego mega fanem. ogladam od poczatku emisji i wkrecilem wielu znajomych w ten
serial :) Lecz chcialbym czasem pogadac o kims w necie o tym co go w tym intryguje albo
pytania odnosnie serialu moze ten temat moglby byc wylegarnia pytan itd. ?
Co...
Wcześniej już się pytałam, ale nikt nie znał odp. Jest kobieta pisarka czy dzienikarka która pisze książki. Raz ściga seryjnego gwałciciela,morderce który co roku w tym samym dniu gwałci i morduję jedną kobietę. Raz dzwoni do niej i podaje się że to on nim jest. Nie wierzy mu. Później ginie kolejna kobieta. Jej...