Witam wszystkich serdecznie. Od dwóch dni dręczy mnie tytuł filmu, mam nadzieję że gdy naświetle wam to co pamietam wspólnie dojdziemy do rozwiazania zagadki:)Otóż film opowiada o rodzinie która od pokoleń zajmuje się hodowlą winorośli pewnego dnia wybucha pożar(to juz pod koniec filmu) i niszczy całą plantację poza...
więcejWitam.Mam pytanie czy tylko mi robi się ciężko na sercu gdy widzę jak w serialach marnuje się jedzenie typu wywalanie na podłogę lub rzucanie jedzeniem.Żyjemy skromie czasem trzeba sobie wielu rzeczy odmówić a tu takie marnotrawstwo.Mi się chce płakać a moje dzieci chętnie by zjadły coś co komu nie potrzebne.
Na Polsacie chyba w 2002r ok. 22:00 leciał serial "Pierwszy rok służby". Problem w tym że pod tym tytułem nigdzie nie mogę go znaleźć. Może Polsat wymyślił własny tytuł.
Serial opowiada /jak w tytle/ o pierwszym roku służby młodego policjanta.
Wie ktoś coś na temat tego serialu? Jak mogę go znaleźć?
Witam, szukam tytułu zagranicznego serialu ktory lecial w polskiej tv 92 albo 93 roku, w jakis dzien powszedni, raczej wieczorem poznym, dla doroslych. Pamietam ze byl to raczej kryminalny, sensacyjny itp , i jedynym motywem jaki tam pamietam był grubszy facet w srednim wieku, jeden z bohaterow, przebierający sie za...
więcejWitam! Poszukuje filmu , chodzi mi konkretnie o tytuł , serial ten leciał bodajze na rtl7 , był o zielonych stworkach które latały żelazkiem , taki ich niby statek kosmiczny , w tym statku rzucały sie papierkami , lądowali na ziemi i przebierali sie za ludzi i zawsze ktos ich prawie przyłapał , nie wiem jak mam...
na polsacie w czwartki o 20,mianowicie zdrady kolejne gó.wno okila po pamietnikach z wakacji,nieprawdopodobne a jednak,dlaczego i trudne sprawy kto to oglada?! dzisiejsza telewizja chyba juz całkiem upadła jak i ludzie ogladajacy to cos,kiedys to było nie do pomyslenia,okil tez kiedys wielki rezyser swk a dzis człowiek...
więcejnadawane przez polsat,ale domagam sie zeby puszczono od poczatku swiat według kiepskich od 1 odcinka do 200 od pon.do soboty o 19.30 i nie obchodzi mnie ich limit czasowy,niech choc raz polsat zrobi to czego widzowie oczekuja,teraz znowu zaczynaja powtarzac te załosne nowe odcinki z 2010 a potem pewnie i dalej,niewiem...
więcej