Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Witajcie, co polecacie do oglądania??
Jestem na etapie oglądania Castle i 90210.
Lubię seriale komediowe i obyczajowe. Nie przepadam za fantasy czy serialach o odległych czasach.
Bardziej mnie interesuje coś lekkiego i coś do pośmiania się :) Może coś w stylu Przyjaciół??
dziekuję z góry za wasze typy.

prosze w skali 1-10 ocenić aktorstwo,
fabuła,
akcja,
podanych serial
the walking dead i lost: zagubieni

http://www.filmweb.pl/serial/Yoku+Wakaru+Gendai+Mahou-2009-499421

http://www.filmweb.pl/serial/Yokuwakaru+gendai+mah%C3%B4-2009-543636

ktoś dodał dwa razy ten sam tytuł... co w takim przypadku?

1. Słuchajcie szukam serialu młodzieżowego z lat 80 lub 90 chyba australijskiego lub
amerykańskiego
Pamiętam żę był jakis niby gang chłopcy z bramme street (taka jakas podobna nazwa)
Jakas dziewczyna zwineła kiełbasę ze sklepu i ochroniarz ja złapał
Pamiętam taką akcje ze szkoły dziewczyna przyniosła jakis...

Witam, szukam kreskówki/ krótkiej animacji (nie japońska), która leciała w latach 90 albo
nieco później na tvn albo rtl7. To była krótka 5-10 min kreskówka, zawsze leciała w bloku z
innymi bajkami. To były opowieści z gatunku horroru lub czarnej komedii, coś w stylu 'Czy
boisz się ciemności' albo 'Opowieści z...

Witajcie, jakoże w zeszłym roku skończył się House, a na nowy sezon Sherlocka jeszcze sobie troche poczekam , chciałbym prosić was o zarekomendowanie ciekawego serialu, którego główny bohater będzie równie błyskotliwy i ironiczny jak bohaterowie wymienionych wyżej seriali.

Witam wszystkich serdecznie. Od dwóch dni dręczy mnie tytuł filmu, mam nadzieję że gdy naświetle wam to co pamietam wspólnie dojdziemy do rozwiazania zagadki:)Otóż film opowiada o rodzinie która od pokoleń zajmuje się hodowlą winorośli pewnego dnia wybucha pożar(to juz pod koniec filmu) i niszczy całą plantację poza...

więcej

Witam.Mam pytanie czy tylko mi robi się ciężko na sercu gdy widzę jak w serialach marnuje się jedzenie typu wywalanie na podłogę lub rzucanie jedzeniem.Żyjemy skromie czasem trzeba sobie wielu rzeczy odmówić a tu takie marnotrawstwo.Mi się chce płakać a moje dzieci chętnie by zjadły coś co komu nie potrzebne.

Na Polsacie chyba w 2002r ok. 22:00 leciał serial "Pierwszy rok służby". Problem w tym że pod tym tytułem nigdzie nie mogę go znaleźć. Może Polsat wymyślił własny tytuł.
Serial opowiada /jak w tytle/ o pierwszym roku służby młodego policjanta.
Wie ktoś coś na temat tego serialu? Jak mogę go znaleźć?

Szukam seriali z aniołami i demonami. Nie muszą być razem.Tylko zeby nie byly za stare