Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Cześć!
Pamiętam, że w tv był taki krótki serial - chyba miał tylko ze 4 odcinki, to było chyba w latach dziewięćdziesiątych. Film był chyba nadawany chyba o 20tej w niedzielę lub sobotę.

Tematyka była mniej więcej taka: ojciec z nastoletnią córką, gdzieś w Indiach kolonialnych. Ojciec zatrudnia guwernantkę do...

Cześć. Jakiś czas temu oglądałem na Polsacie (albo TVNie) końcówkę filmu w którym dwóch chłopaków mściło się na swoich prześladowcach ze szkoły. Była tam scena w której główny prześladowca został dorwany i zabity w kiblu. Chciałem zobaczyć całość - znalazłem film Klass ale mimo podobnej historii to nie to. Może jest...

więcej

Witam :)
Jako młoda gówniara ok 2000 r. po szkole oglądałam serial o rządowym projekcie - po
śmierci pewnego mężczyzny naukowiec z ramienia rządu "wziął" jego mózg i "podłączył" do
sztucznie wytworzonego ciałą super żołnierza. Serial opowiadał jego misje i próby powrotu
do rodziny. "Logiem" serialu był...

Mam pytanie : jaki jest wasz ulubiony program w stacji MTV Polska? Od niedawna (może z pół roku) mam MTV i podoba mi się ta stacja. Muzyki to tu nie jest tak dużo, ale muzyki to se można posłuchać na Vivie albo innych takich. W MTV lubię to, że są tu fajne programy. Ja uwielbiam "From G's to Gents" (Od zpia do...

Szukam serial o ekipie telewizyjnej, wydaje mi się, że głównie robili reportaże, w ekipie byłą jedna kobieta i był to serial komediowy z Comedy Central.

Na przyszły rok Polsat planuje cztery seriale.

Pierwszy: "Kobiety z sąsiedztwa" to polska wersja "Gotowych na wszystko". Wystąpić w nim mają: Jolanta Fraszyńska, Agnieszka Wielgosz, Maja Hirsch i Monika Mrozowska. Akcja ma dziać się w poznańskiej kamienicy.

Drugi: "Czaruś" w roli głównej Cezary Pazura. Serial...

Hej,

poszukuję twórców czołówek do paru seriali, jeśli ktoś się orientuję, proszę o info.:

1. Dexter
2. Czysta krew
3. Rodzina soprano
4. Sześć stóp pod ziemią
5. Tream

Z nacie może jakiś ciekawy serial coś typu Tajemnego kręgu lub Pamiętniki wampirów
plisss coś co sie fajnie ogląda...

Wiesz, może ile będzie sezonów PW? Zastanawiam się nad tym już od dłuższego czasu... ;)

Witam , bardzo zależało by mi na tytule filmu dokumentalnego w którym kilku filozofów wypowiadało się na tematy Życiowe , bardzo mało pamiętam z tego , wiem na pewno że 1 z nich opowiadał o Świecie siedząc w taksówce , 2 będąc na wysypisku śmieci .. niestety więcej nie pamiętam ..