Cześć!
Pamiętam, że w tv był taki krótki serial - chyba miał tylko ze 4 odcinki, to było chyba w latach dziewięćdziesiątych. Film był chyba nadawany chyba o 20tej w niedzielę lub sobotę.
Tematyka była mniej więcej taka: ojciec z nastoletnią córką, gdzieś w Indiach kolonialnych. Ojciec zatrudnia guwernantkę do...
Cześć. Jakiś czas temu oglądałem na Polsacie (albo TVNie) końcówkę filmu w którym dwóch chłopaków mściło się na swoich prześladowcach ze szkoły. Była tam scena w której główny prześladowca został dorwany i zabity w kiblu. Chciałem zobaczyć całość - znalazłem film Klass ale mimo podobnej historii to nie to. Może jest...
więcej
Witam :)
Jako młoda gówniara ok 2000 r. po szkole oglądałam serial o rządowym projekcie - po
śmierci pewnego mężczyzny naukowiec z ramienia rządu "wziął" jego mózg i "podłączył" do
sztucznie wytworzonego ciałą super żołnierza. Serial opowiadał jego misje i próby powrotu
do rodziny. "Logiem" serialu był...
Mam pytanie : jaki jest wasz ulubiony program w stacji MTV Polska? Od niedawna (może z pół roku) mam MTV i podoba mi się ta stacja. Muzyki to tu nie jest tak dużo, ale muzyki to se można posłuchać na Vivie albo innych takich. W MTV lubię to, że są tu fajne programy. Ja uwielbiam "From G's to Gents" (Od zpia do...
Szukam serial o ekipie telewizyjnej, wydaje mi się, że głównie robili reportaże, w ekipie byłą jedna kobieta i był to serial komediowy z Comedy Central.
Na przyszły rok Polsat planuje cztery seriale.
Pierwszy: "Kobiety z sąsiedztwa" to polska wersja "Gotowych na wszystko". Wystąpić w nim mają: Jolanta Fraszyńska, Agnieszka Wielgosz, Maja Hirsch i Monika Mrozowska. Akcja ma dziać się w poznańskiej kamienicy.
Drugi: "Czaruś" w roli głównej Cezary Pazura. Serial...
Hej,
poszukuję twórców czołówek do paru seriali, jeśli ktoś się orientuję, proszę o info.:
1. Dexter
2. Czysta krew
3. Rodzina soprano
4. Sześć stóp pod ziemią
5. Tream
Z nacie może jakiś ciekawy serial coś typu Tajemnego kręgu lub Pamiętniki wampirów
plisss coś co sie fajnie ogląda...
Witam , bardzo zależało by mi na tytule filmu dokumentalnego w którym kilku filozofów wypowiadało się na tematy Życiowe , bardzo mało pamiętam z tego , wiem na pewno że 1 z nich opowiadał o Świecie siedząc w taksówce , 2 będąc na wysypisku śmieci .. niestety więcej nie pamiętam ..