Witam, szukam tytułu zagranicznego serialu ktory lecial w polskiej tv 92 albo 93 roku, w jakis dzien powszedni, raczej wieczorem poznym, dla doroslych. Pamietam ze byl to raczej kryminalny, sensacyjny itp , i jedynym motywem jaki tam pamietam był grubszy facet w srednim wieku, jeden z bohaterow, przebierający sie za...
więcejWitam! Poszukuje filmu , chodzi mi konkretnie o tytuł , serial ten leciał bodajze na rtl7 , był o zielonych stworkach które latały żelazkiem , taki ich niby statek kosmiczny , w tym statku rzucały sie papierkami , lądowali na ziemi i przebierali sie za ludzi i zawsze ktos ich prawie przyłapał , nie wiem jak mam...
na polsacie w czwartki o 20,mianowicie zdrady kolejne gó.wno okila po pamietnikach z wakacji,nieprawdopodobne a jednak,dlaczego i trudne sprawy kto to oglada?! dzisiejsza telewizja chyba juz całkiem upadła jak i ludzie ogladajacy to cos,kiedys to było nie do pomyslenia,okil tez kiedys wielki rezyser swk a dzis człowiek...
więcejnadawane przez polsat,ale domagam sie zeby puszczono od poczatku swiat według kiepskich od 1 odcinka do 200 od pon.do soboty o 19.30 i nie obchodzi mnie ich limit czasowy,niech choc raz polsat zrobi to czego widzowie oczekuja,teraz znowu zaczynaja powtarzac te załosne nowe odcinki z 2010 a potem pewnie i dalej,niewiem...
więcejTytul tego odcinka to "Mówią o mnie „ciota”, „emo” tudzież „krowa”…". Nie moge tego nigdzie znalezc, jesli juz ktos gdzies wkleil link to nie dziala. Bardzo prosze o pomoc.
Witam, teraz w W11 leci muzyka z bourne'a (często gdy gdzies idą jakiś podstęp odkryli itp.), nie znam tytułu, taka charakterystyczna nuta...
Kojarzy ktoś?
Cześć jestem nowy na forum także jeśli zły dział czy coś to z góry przepraszam :)
Mam mega pytanie czy jest jakiś serial podobny do american pie ? wiecie coś o
imprezach coś co po szkole mozna pooglądać i pomarzyć.. oglądałem jeden taki : blue
mountains state i oficjalnie ten od kogo go znam jest moim mistrzem...