Witam, czy znajdzie się ktoś kto orientuje się gdzie można obejrzeć online tegoroczne
rozdanie oscarow? :)
Film był emitowany w latach 2000-2006 opowiadał o chłopcu. Co pamiętam to ubierała bo
jakaś kabina i cały film był nagrywany w zimie, na koncu filmu wszedł do pralki i znów był w
domu. Proszę o pomoc.
Pamiętacie bloki kreskówek emitowanych na TVN 10-15 lat temu? W pierwszych klasach
podstawówki wracałam ze szkoły i akurat były trzy lub cztery pod rząd, między innymi Kuba
Guzik, Superświnka, Łebski Harry... Do rzeczy jednak.
Była też kreskówka, którą bardzo lubiłam, ale której tytułu nie mogę sobie za nic...
Witam. mam kontakt do tv polsat. Ja już wysłałem do nich list że by dodali PR itp. seriale z
dawnych lat.
wy też możecie:
http://www.polsat.pl/Kontakt,2859/index.html
Witam. Szukam takiego serialu sprzed ok. 10 lat, w którym główny bohater otrzymywał
pewne misje. Musiał w każdym odcinku cofać się w czasie, aby uratować teraźniejszość.
Jego wehikułem była taka ogromna kula. Z góry dziękuję za pomoc.
Czy ktoś pamięta bajkę, w której główny bohater znalazł się chyba na obcej planecie i na niej wszyscy ludzie mieli wielkie czoła, które podtrzymywali na stojakach. Chyba była tam jeszcze akcja, że zabrano jednemu ten stojak i czoło mu się wbiło w ziemię... Nie mogę sobie przypomnieć co to było i gdzie leciało.
Jak w temacie.
- to nie ma być komedia
- to nie ma być Walking Dead, Pamiętnik wampirów, czy inny syf dla nastolatków
- ma trzymać poziom
- ma mieć wyrazistego głównego bohatera
Pzdr.