Witam, potrzebuję filmów na prezentację z angielskiego pt: Zjawisko ludzkiej obsesji przedstawione w filmie. Jak na razie myślałem o takich tytułach: wszystkie Aronofsky'ego, Memento, Aż poleje się krew, Piła. Jeżeli ktoś ma jakieś propozycje, to proszę je podawać ;)
To był Serial emitowany ok. od 2000 do 2006r. na Polsacie. Gatunek Sci-Fi,Akcja i Fantasy.
Zła postać to Joker i Jakieś roboty a co ratowali świat byli Ludzie i pamiętam że Zawsze na
Początku była taki Tekst ,,Wszędzie dobrze, ale w domu najlepiej,, To tyle pamiętam jak ktos
zna ten Serial proszę o pomoc :)
mam problem i nikt ze znajomych nie potrafi mi go pomóc rozwiązać. Chodzi o to ze szukam pewnego anime ze swojego dzieciństwa. Jakieś 10 lat temu w TV leciało anime.
Treść: napiszę co pamiętam... :)
nie wiem czy to była ziemia czy jakaś inna planeta... głównymi postaciami były dziewczyny( chyba 4) miały różne...
Emisja premierowych odcinków "Spartakus: krew i piach" na antenie stacji w każdą niedzielę o godzinie 21.55 (od 3 marca 2013 roku). Premiera odcinków "bez cenzury" w niedziele o godzinie 22.55.
Już znalazłam : D Jest to serial "Oliver i przyjaciele". Polecam! : )
Czy ktoś z was kojarzy serial, który leciał kiedyś (około 2006 roku) na TVN7 - główny bohater tego serialu to dzieciak na którego mówili Beene. Beene miał starszego brata, który był strasznym psem na baby, tatę i zabawną mamę (która miała rudy kolor...
Czy pamietak ktos taki serial o superbohaterze, ktory mial o ile dobrze pamietam zielony
stroj,jakis pojazd, i chyba byl jakis super szybki, rowniez nie jestem pewny ale chyba dzialal
solo? Tym gosciem byl jakis mlody chlopak, mieszkal z rodzina i ukrywal przed nimi swoje
moce. Pamietam ze byla taka akcja, ze...
Na TVP kultura co sobotę leci program przedstawiający zwykle historię powstania jakiejś płyty (zazwyczaj rockowej płyty). Nie wiecie, czy można gdzieś to obejrzeć online ? Niestety tak się składa, że nie mam go jak obejrzeć w TV. Tylko raz udało mi się obejrzeć ten program (odcinek o Czarnym Albumie Metalliki) i był...
więcej