Szukam serial o ekipie telewizyjnej, wydaje mi się, że głównie robili reportaże, w ekipie byłą jedna kobieta i był to serial komediowy z Comedy Central.
Na przyszły rok Polsat planuje cztery seriale.
Pierwszy: "Kobiety z sąsiedztwa" to polska wersja "Gotowych na wszystko". Wystąpić w nim mają: Jolanta Fraszyńska, Agnieszka Wielgosz, Maja Hirsch i Monika Mrozowska. Akcja ma dziać się w poznańskiej kamienicy.
Drugi: "Czaruś" w roli głównej Cezary Pazura. Serial...
Hej,
poszukuję twórców czołówek do paru seriali, jeśli ktoś się orientuję, proszę o info.:
1. Dexter
2. Czysta krew
3. Rodzina soprano
4. Sześć stóp pod ziemią
5. Tream
Z nacie może jakiś ciekawy serial coś typu Tajemnego kręgu lub Pamiętniki wampirów
plisss coś co sie fajnie ogląda...
Witam , bardzo zależało by mi na tytule filmu dokumentalnego w którym kilku filozofów wypowiadało się na tematy Życiowe , bardzo mało pamiętam z tego , wiem na pewno że 1 z nich opowiadał o Świecie siedząc w taksówce , 2 będąc na wysypisku śmieci .. niestety więcej nie pamiętam ..
Witam, czy znajdzie się ktoś kto orientuje się gdzie można obejrzeć online tegoroczne
rozdanie oscarow? :)
Film był emitowany w latach 2000-2006 opowiadał o chłopcu. Co pamiętam to ubierała bo
jakaś kabina i cały film był nagrywany w zimie, na koncu filmu wszedł do pralki i znów był w
domu. Proszę o pomoc.
Pamiętacie bloki kreskówek emitowanych na TVN 10-15 lat temu? W pierwszych klasach
podstawówki wracałam ze szkoły i akurat były trzy lub cztery pod rząd, między innymi Kuba
Guzik, Superświnka, Łebski Harry... Do rzeczy jednak.
Była też kreskówka, którą bardzo lubiłam, ale której tytułu nie mogę sobie za nic...