Emisja premierowych odcinków "Spartakus: krew i piach" na antenie stacji w każdą niedzielę o godzinie 21.55 (od 3 marca 2013 roku). Premiera odcinków "bez cenzury" w niedziele o godzinie 22.55.
Już znalazłam : D Jest to serial "Oliver i przyjaciele". Polecam! : )
Czy ktoś z was kojarzy serial, który leciał kiedyś (około 2006 roku) na TVN7 - główny bohater tego serialu to dzieciak na którego mówili Beene. Beene miał starszego brata, który był strasznym psem na baby, tatę i zabawną mamę (która miała rudy kolor...
Czy pamietak ktos taki serial o superbohaterze, ktory mial o ile dobrze pamietam zielony
stroj,jakis pojazd, i chyba byl jakis super szybki, rowniez nie jestem pewny ale chyba dzialal
solo? Tym gosciem byl jakis mlody chlopak, mieszkal z rodzina i ukrywal przed nimi swoje
moce. Pamietam ze byla taka akcja, ze...
Na TVP kultura co sobotę leci program przedstawiający zwykle historię powstania jakiejś płyty (zazwyczaj rockowej płyty). Nie wiecie, czy można gdzieś to obejrzeć online ? Niestety tak się składa, że nie mam go jak obejrzeć w TV. Tylko raz udało mi się obejrzeć ten program (odcinek o Czarnym Albumie Metalliki) i był...
więcejPoszukuję serialu historycznego lub o tematyce fantasy ale osadzonego w klimacie średniowiecza lub podobnym. Da przykładu: "Przygody Merlina", "Dynastia Tudorów", "Gra o tron". Jakie polecacie?
Naszła mnie chęć aby obejrzeć X-Men Animated , X-Men Ewolucja nie interesuje mnie
oglądanie online bo jakościowo jest poniżej krytyki. Może ktoś zapodać wszystkie sezony do
pobrania z dubbingiem pl ?
Specjalnie założyłem temat bo ciężko wyłapać ten serial.
Może mi ktoś polecić serial komediowy dotyczący ubogiej rodziny lub średnio zamożnej w
stylu Świat Wg Bundych, Dorastająca Nadzieja, Wszyscy Nienawidzą Chrisa.
1. Nie Horror, nie dramat, nie psychologiczny
2. Taki, który byłby różnorodny i nie przewidywalny
3. Nie komediowy, bo z tych wszystko ciekawe już widziałem
Lubię: Firefly, Dollhouse, Jak poznałem waszą matkę, Teoria wielkiego podrywu, 4400,
Herosi, Doktor Who (2005), Joan z Arkadii, Ucieczka w kosmos, Clann
Nie...