Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Może ktoś będzie umiał mi pomóc.....Poszukuję takiego starego dokumentu telewizyjnego(bądź był to film), o dniu z życia takiej szkoły specjalnej,gdzie dzieciaki mieli między innymi zespół, śpiewali piosenkę o tanim winie....kompletnie nie wiem jak go opisać, może ktoś skojarzy...jedno co pamiętam, to był taki wątek,...

więcej

A więc tak: szukam serialu emitowanego kiedyś przez tvp1 opowiadał o grupie poszukiwaczy artefaktów ojciec plus ,,niegrzeczny'' syn często zmieniający szkoły plus reszta ekipy miedzy innymi łysy koleś mogący wszystko załatwić włącznie z ostrym łomotem. Szukali oni czegoś na kształt ,,pierścienia'' bądź ,,okręgu''...

Był kiedyś taki filmik, na którym kobieta po kolei ściągała pewną część odzieży przy tym
wyciągając serwetkę (? - kawałek materiału w każdym razie). Gdy została już całkiem
naga wyciągnęła ją....wiadomo skąd :D kojarzy ktoś coś takiego? Temat tutaj ponieważ
wyglądało to jakby mogło być w telewizji :)

Czy ktoś pamięta serial o człowieku, którego ukochana kobieta (Catherine, Kate, czy temu
podobna) ginie trafiona butelką zrzuconą z samolotu (helikoptera?) przez grupkę podpitych
gości.
Człowiek ten w akcie zemsty planuje zadać każdemu z uczestników tej podniebnej imprezy
ból podobny do tego, którego sam...

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

Witam szukam serialu (bajka(anime) dla dorosłych która kiedyś leciała na tvp 4.Jak ona się nazywała?
Proszę o pomoc .

Witam.
Poszukuję tytułu serialu, który leciał gdzieś na początku lat 90-tych (z tego co pamiętam -
mogę się mylić). Był to serial komediowy i akcja rozgrywała się w jakiejś posiadłości
(aczkolwiek nie pamiętam dokładnie, więc mogła również toczyć się w innych miejscach), w
której na ścianach wisiały obrazy i w...

więcej

użytkownik usunięty

Na pewno każdy słyszał o tym brytyjskim serialu. Tutaj możecie go oglądać, obecnie dodaję
nawet kilka odcinków dziennie :) http://www.youtube.com/user/Przemysio96a?
feature=mhee
Odcinki są w dobrej jakości z płyt :) Wkrótce dodam również "stand up" Rowana Atkinsona
jako Jasia Fasoli.

Witam zna ktoś może jakąś strone internetową na której mógłbym znaleźć program TV z lat 90 ?

Szukam filmu/serialu podobnego do "kobieta muszkieter"