Witam. mam kontakt do tv polsat. Ja już wysłałem do nich list że by dodali PR itp. seriale z
dawnych lat.
wy też możecie:
http://www.polsat.pl/Kontakt,2859/index.html
Witam. Szukam takiego serialu sprzed ok. 10 lat, w którym główny bohater otrzymywał
pewne misje. Musiał w każdym odcinku cofać się w czasie, aby uratować teraźniejszość.
Jego wehikułem była taka ogromna kula. Z góry dziękuję za pomoc.
Czy ktoś pamięta bajkę, w której główny bohater znalazł się chyba na obcej planecie i na niej wszyscy ludzie mieli wielkie czoła, które podtrzymywali na stojakach. Chyba była tam jeszcze akcja, że zabrano jednemu ten stojak i czoło mu się wbiło w ziemię... Nie mogę sobie przypomnieć co to było i gdzie leciało.
Jak w temacie.
- to nie ma być komedia
- to nie ma być Walking Dead, Pamiętnik wampirów, czy inny syf dla nastolatków
- ma trzymać poziom
- ma mieć wyrazistego głównego bohatera
Pzdr.
Witam, szukam seriali z wątkiem historycznym lub podobnych seriali do Arrow. Dzięki za
podane propozycje
Witam, potrzebuję filmów na prezentację z angielskiego pt: Zjawisko ludzkiej obsesji przedstawione w filmie. Jak na razie myślałem o takich tytułach: wszystkie Aronofsky'ego, Memento, Aż poleje się krew, Piła. Jeżeli ktoś ma jakieś propozycje, to proszę je podawać ;)
To był Serial emitowany ok. od 2000 do 2006r. na Polsacie. Gatunek Sci-Fi,Akcja i Fantasy.
Zła postać to Joker i Jakieś roboty a co ratowali świat byli Ludzie i pamiętam że Zawsze na
Początku była taki Tekst ,,Wszędzie dobrze, ale w domu najlepiej,, To tyle pamiętam jak ktos
zna ten Serial proszę o pomoc :)
mam problem i nikt ze znajomych nie potrafi mi go pomóc rozwiązać. Chodzi o to ze szukam pewnego anime ze swojego dzieciństwa. Jakieś 10 lat temu w TV leciało anime.
Treść: napiszę co pamiętam... :)
nie wiem czy to była ziemia czy jakaś inna planeta... głównymi postaciami były dziewczyny( chyba 4) miały różne...