Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Naszła mnie chęć aby obejrzeć X-Men Animated , X-Men Ewolucja nie interesuje mnie
oglądanie online bo jakościowo jest poniżej krytyki. Może ktoś zapodać wszystkie sezony do
pobrania z dubbingiem pl ?
Specjalnie założyłem temat bo ciężko wyłapać ten serial.

użytkownik usunięty

Może mi ktoś polecić serial komediowy dotyczący ubogiej rodziny lub średnio zamożnej w
stylu Świat Wg Bundych, Dorastająca Nadzieja, Wszyscy Nienawidzą Chrisa.

1. Nie Horror, nie dramat, nie psychologiczny
2. Taki, który byłby różnorodny i nie przewidywalny
3. Nie komediowy, bo z tych wszystko ciekawe już widziałem
Lubię: Firefly, Dollhouse, Jak poznałem waszą matkę, Teoria wielkiego podrywu, 4400,
Herosi, Doktor Who (2005), Joan z Arkadii, Ucieczka w kosmos, Clann
Nie...

więcej

Pytanie jak w temacie. Jakoś nie mogę się połapać. Wyświetla mi się okienko najlepiej
oceniany odcinek, najpopularniejszy, ale w jaki sposób to ocenić?

Za pomoc z góry dzięki.

Witam, poszukuje serialu o "amerykańskiej rodzinie", akcja jest osadzona w latach 60. W
tym serialu często wykorzystywano motyw muzycznego show telewizyjnego, nastolatki
często chadzały na nagrania takich shows, było to obiektem ich marzeń. Pamiętam, że
sporo miejsca poświęcono też segregacji rasowej w tym...

Witam poszukuje serialu telewizyjnego szedł on codziennie rano ta na tvp1 był on serialem do nauki angielskiego nie był to na pewno serial ''lippy and messy'', pamiętam że był on komediowy w języku angielskim można było sobie włączyć napisy po polsku w telewizorze, były w nim cztery osoby, 2 dziewczyny i 2 facetów,...

Kiedyś oglądałem pewien film sci-fi, nie pamiętam czy polsat czy tvn z resztą mniejsza o to :P. Jedyne co pamiętam to to że było miasto które jak się okazało później było stworzone gdzieś na jakimś statku przez kosmitów którzy porywali na nie ludzi i co jakiś czas "przestrajali" im wspomnienia, zmieniali co jakiś czas...

więcej

Witam wszystkich :) Poszukuję bajki którą oglądałam będąc dzieckiem, kojarzę tylko ze tam
były jakieś dwa wilki i jakiś koleś z mieczem, niestety nic więcej nie pamiętam, oglądałam
to jakieś 15 lat temu, prawdopodobnie na RTL7 ale nie mam pewności. Będę wdzięczna za
jakąkolwiek wskazówkę :)

był tam także ptak w takich dziwnych okularach, wiecej mi pamięć nie mówi :(

Witam, głowię się i głowię i nie mogę przypomnieć sobie tytułów 2 bajek. Były to bajki odcinkowe:
1. Mała dziewczynka o blond włosach mieszkała bodajże w Holandii w małej wsi wraz z rodzicami i młodszym bratem. Pewnego razu z jej winy brat wpadł do urwiska. Uszkodził sobie kręgosłup i chodził o kulach. Kojarzycie?...