Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

hi all
poszukuje tytułu serialu BBC - dokument . serial tyczył sie wynalazków, wynalazców powiązań miedzy wynalazkami.
Pamiętam ze nadawany byl popołudniu na TVP2 w latach 90.

nie wiem z którego roku ani nie pamiętam tytułu niestety
nie byl to Arthur C. Clarke

dzieki

greg

1. Zna ktoś ciekawe miniseriale fantasy, przygodowe? Chciałem znaleźć przez filmweb, ale
ten serwis nie pozwala na szukaniu w samych miniserialach.
2. Zna ktoś ciekawe filmy telewizyjne fantasy, przygodowe?

Szukam serialu, który jakieś parę lat temu oglądałem na TVP 1. Serial fantasy 3 głównych
postaci ojciec z dwoma córkami. Początek był chyba taki, że musieli uciekać z domu.
Potem podróżowali na statku i przeżywali rożne historie związane z mitologią ,np. labirynt z
minotaurem, spotkali meduzę.

Czy macie jakiś ulubiony serial,który oglądacie nawet jak już kiedyś był puszczany w telewizji?Ja uwielbiam "Czterej pancerni i pies".

mam ochotke pooglądać jakiś serial gdzie goście wyrywają dupeczki... cos na styl Barneya z HIMYM

jakieś pomysły? z góry dzięki

poszukuje seriali[mogą byc filmy] o ostatnich ludziach na ziemi lub w promieniu wielu kilometrów próbujących przetrwać po katastrofie
np. lost, statek, the walking dead, lot 93, pojutrze, jestem legendą

On jest z lat 70, może być starszy bądź troszkę młodszy. Jest o agencie, który zostaje
uśpiony gazem w swoim mieszkaniu i budzi się w dziwnym miasteczku. On próbuje uciec z
tego miasteczka, ale nie może, bo jest ciągle pilnowany. Wszyscy mieszkańcy mu wmawiają,
że to jest jego miejsce i nie powinien go opuszczać....

więcej

Witam, szukam prezentu na urodziny... Dla fana Scrubsów, myślałam o kubku, koszulce itd.
Szukalam dzisiaj w internecie i nic... może widzieliście coś takiego w jakimś sklepie? :)

Witam, dawno temu (2008/2009 rok) oglądałam na tvp1 dokument z tej serii okruchy zycia (nie pamiętam odkładnie ale zdaje się ze tak to się nazywało) nie wiem dokładnie czy było oparte na faktach ale raczej tak. No więc dokument opisywał historię chłopca (10/11 lat) którego wychowywali rodzice ale posadzili ich o złe...

więcej

Witam, był kiedyś taki serial nie wiem jak on sie nazywa ale pamietam jeden odcinek który go widziałem. Serial opowiadał o tym jak na całej ziemi cała ludzkość stała sie nieprzytomna na bodajże 60 sekund i póżniej grupka naukowców próbowała sie dowiedzieć co w tej minucie sie stało.
Wie może ktoś jak ten serial się...

więcej