Witam szukam serialu lub filmu (nie pamiętam dokładnie , ale leciał na MTV) opowiada o czwórce bohaterów w którym jest jedna dziewczyna i trzech chłopaków. oglądałam tylko końcówkę , więc przypominam sobie , że mieli wypadek samochodowy i wpadli w zaspe śnieżną. Siedzieli tam niewiadomo ile , ale pod koniec (serialu)...
więcejSerial lecial chyba na RTL7 lub TVP2 jakos przed 2003 rokiem, kojarzy mi sie jeden odcinek, w ktorym odbywal sie w jakims akademiku konkurs na otworzenie drzwi (studenci/uczniowie mieli za zadanie wymyslic jakies blokady a inni uczestnicy je zlamac) jeden z uczniow wymyslil zastosowanie peryskopu zeby patrzac przez...
Witam, poszukuje serialu przygodowego, była w nim dwójka dzieci dziewczyna i chłopak, szedł wiele lat temu na tvp1 zawsze rano, pamiętam jeszcze że dialogi były w języku obcym i lektor po polsku ale serial był polsko-słowacki, jeśli ktoś wie jaki to serial to proszę o podanie nazwy.
Witam :D
Poszukuję pewnego odcinka serialu Teorii Wielkiego Podrywu ;) W tym odcinku, Sheldon
nie mógł iść do pracy (chyba zabroniono mu), ale jakoś wsiadł do samochodu Leonarda i
ukrywał się na tylnym siedzeniu. Podczas jazdy Leonard śpiewał piosenkę w strasznie
śmieszny sposób ;) Tyle pamiętam z tego odcinka,...
Witam szukam serialu lub filmu (nie pamiętam dokładnie , ale leciał na MTV) opowiada o czwórce bohaterów w którym jest jedna dziewczyna i trzech chłopaków. oglądałam tylko końcówkę , więc przypominam sobie , że mieli wypadek samochodowy i wpadli w zaspe śnieżną. Siedzieli tam niewiadomo ile , ale pod koniec (serialu)...
więcej
witam szukam serialu o kobiecie która zostaje gosposią w domu wdowca, mezczyzna ma kilkoro dzieci i ona również. Zamieszkuje u niego wraz z dzieciakami na poddaszu.
serial kończy sie ich miłościa, zostaja jedna wielka rodziną Pamietam ze jej najstarsza córka miała długie krecone włosyi główna bohaterka również....
Witam
Poszukuję filmu o napadzie na konwój furgonetek opancerzonych.
Pamiętam scenę jak ochroniarze mieli zebranie w sali odpraw, wszyscy musieli oddać
telefony komórkowe, jeden z podstawionych bandytów ochroniarzy ( kobieta) zamknął ich
w tymże pokoju za pomocą łańcucha ...
Jeśli ktoś kolarzy tytuł to proszę o...
Przypomniała mi się kreskówka z bardzo wczesnego dzieciństwa i nie znam jej tytułu. Bohaterami byly australijskie zwierzaki, a główna postacią był mały miś koala w czerwonych spodniach.
Kojarzy ktoś?
więcej