Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

Witam szukam serialu (bajka(anime) dla dorosłych która kiedyś leciała na tvp 4.Jak ona się nazywała?
Proszę o pomoc .

Witam.
Poszukuję tytułu serialu, który leciał gdzieś na początku lat 90-tych (z tego co pamiętam -
mogę się mylić). Był to serial komediowy i akcja rozgrywała się w jakiejś posiadłości
(aczkolwiek nie pamiętam dokładnie, więc mogła również toczyć się w innych miejscach), w
której na ścianach wisiały obrazy i w...

więcej

użytkownik usunięty

Na pewno każdy słyszał o tym brytyjskim serialu. Tutaj możecie go oglądać, obecnie dodaję
nawet kilka odcinków dziennie :) http://www.youtube.com/user/Przemysio96a?
feature=mhee
Odcinki są w dobrej jakości z płyt :) Wkrótce dodam również "stand up" Rowana Atkinsona
jako Jasia Fasoli.

Witam zna ktoś może jakąś strone internetową na której mógłbym znaleźć program TV z lat 90 ?

Szukam filmu/serialu podobnego do "kobieta muszkieter"

hi all
poszukuje tytułu serialu BBC - dokument . serial tyczył sie wynalazków, wynalazców powiązań miedzy wynalazkami.
Pamiętam ze nadawany byl popołudniu na TVP2 w latach 90.

nie wiem z którego roku ani nie pamiętam tytułu niestety
nie byl to Arthur C. Clarke

dzieki

greg

1. Zna ktoś ciekawe miniseriale fantasy, przygodowe? Chciałem znaleźć przez filmweb, ale
ten serwis nie pozwala na szukaniu w samych miniserialach.
2. Zna ktoś ciekawe filmy telewizyjne fantasy, przygodowe?

Szukam serialu, który jakieś parę lat temu oglądałem na TVP 1. Serial fantasy 3 głównych
postaci ojciec z dwoma córkami. Początek był chyba taki, że musieli uciekać z domu.
Potem podróżowali na statku i przeżywali rożne historie związane z mitologią ,np. labirynt z
minotaurem, spotkali meduzę.

Czy macie jakiś ulubiony serial,który oglądacie nawet jak już kiedyś był puszczany w telewizji?Ja uwielbiam "Czterej pancerni i pies".