Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

mam ochotke pooglądać jakiś serial gdzie goście wyrywają dupeczki... cos na styl Barneya z HIMYM

jakieś pomysły? z góry dzięki

poszukuje seriali[mogą byc filmy] o ostatnich ludziach na ziemi lub w promieniu wielu kilometrów próbujących przetrwać po katastrofie
np. lost, statek, the walking dead, lot 93, pojutrze, jestem legendą

On jest z lat 70, może być starszy bądź troszkę młodszy. Jest o agencie, który zostaje
uśpiony gazem w swoim mieszkaniu i budzi się w dziwnym miasteczku. On próbuje uciec z
tego miasteczka, ale nie może, bo jest ciągle pilnowany. Wszyscy mieszkańcy mu wmawiają,
że to jest jego miejsce i nie powinien go opuszczać....

więcej

Witam, szukam prezentu na urodziny... Dla fana Scrubsów, myślałam o kubku, koszulce itd.
Szukalam dzisiaj w internecie i nic... może widzieliście coś takiego w jakimś sklepie? :)

Witam, dawno temu (2008/2009 rok) oglądałam na tvp1 dokument z tej serii okruchy zycia (nie pamiętam odkładnie ale zdaje się ze tak to się nazywało) nie wiem dokładnie czy było oparte na faktach ale raczej tak. No więc dokument opisywał historię chłopca (10/11 lat) którego wychowywali rodzice ale posadzili ich o złe...

więcej

Witam, był kiedyś taki serial nie wiem jak on sie nazywa ale pamietam jeden odcinek który go widziałem. Serial opowiadał o tym jak na całej ziemi cała ludzkość stała sie nieprzytomna na bodajże 60 sekund i póżniej grupka naukowców próbowała sie dowiedzieć co w tej minucie sie stało.
Wie może ktoś jak ten serial się...

więcej

Witam szukam serialu lub filmu (nie pamiętam dokładnie , ale leciał na MTV) opowiada o czwórce bohaterów w którym jest jedna dziewczyna i trzech chłopaków. oglądałam tylko końcówkę , więc przypominam sobie , że mieli wypadek samochodowy i wpadli w zaspe śnieżną. Siedzieli tam niewiadomo ile , ale pod koniec (serialu)...

więcej

Serial lecial chyba na RTL7 lub TVP2 jakos przed 2003 rokiem, kojarzy mi sie jeden odcinek, w ktorym odbywal sie w jakims akademiku konkurs na otworzenie drzwi (studenci/uczniowie mieli za zadanie wymyslic jakies blokady a inni uczestnicy je zlamac) jeden z uczniow wymyslil zastosowanie peryskopu zeby patrzac przez...

Witam, poszukuje serialu przygodowego, była w nim dwójka dzieci dziewczyna i chłopak, szedł wiele lat temu na tvp1 zawsze rano, pamiętam jeszcze że dialogi były w języku obcym i lektor po polsku ale serial był polsko-słowacki, jeśli ktoś wie jaki to serial to proszę o podanie nazwy.

Witam :D
Poszukuję pewnego odcinka serialu Teorii Wielkiego Podrywu ;) W tym odcinku, Sheldon
nie mógł iść do pracy (chyba zabroniono mu), ale jakoś wsiadł do samochodu Leonarda i
ukrywał się na tylnym siedzeniu. Podczas jazdy Leonard śpiewał piosenkę w strasznie
śmieszny sposób ;) Tyle pamiętam z tego odcinka,...

więcej