Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Koniec z Hollywood czy Noc kawalerów?

użytkownik usunięty

Witam. Chcialbym Was ostrzec przed oszustami (bo inaczej ich chyba nazwac nie mozna) z programu KinoManiak wyswietlanego na TV4 w niedziele ok. 12. Zostalem zwyciezca marcowego konkursu walentynkowego. Jak powiedzial szanowny pan Artur nagroda zostanie niezwlocznie dostarczona poczta. Do dzis zadnej nagrody nie...

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

Od dzisiaj chce puszczać reklamy w trakcie filmów. Wielka szkoda, a takim był lubianym
przeze mnie kanałem.

Cześć. Szukam tytułu odcinka gdzie Zawada przebrał się chyba za jakiegoś niemca, miał ze soba jakąs białą laskę i w niej cos bylo tyle ze nie pamietam co, chyba to był podsłuch. Więc on wkroczył do mafii aby dowiedziec sie czegoś. Wieczorem chyba poszedł jako obcokrajowiec o niemieckim nazwisku do bogatego domu. A jak...

więcej

Oglądałam chyba kiedyś taki serial w którym kobieta przebierała się za mężczyznę, bo pragnęła być muszkieterem jak ojciec. Z góry dzięki za odpowiedź.

Może ktoś na podstawie ułamków, które pamiętam przypomni sobie tytuł serialu, który był
emitowany prawdopodobnie w latach 90 albo 2000-2006, jeżeli się nie mylę na tvp2 w
wieczornym paśmie.
Serial opowiadał coś o hakerach, programach informatycznych i jakimś kodzie którego ktoś
nie mógł dostać , główną rolę...

http://www.youtube.com/watch?v=sk8ef1OPNs4

wie ktos moze?

To był Serial emitowany ok. od 2000 do 2006r. na Polsacie. Gatunek Sci-Fi,Akcja i Fantasy.
Zła postać to Joker i Jakieś roboty a co ratowali świat byli Ludzie i pamiętam że Zawsze na
Początku była taki Tekst ,,Wszędzie dobrze, ale w domu najlepiej,, To tyle pamiętam jak ktos
zna ten Serial proszę o pomoc :)

Dzień dobry. Szukam wszelkich motywów artysty w polskich serialach, np. jak alutka w
rodzinie zastępczej, ma ktoś jeszcze więcej skojarzeń na ten temat? z góry dziękuję ;)!