Seriale podobne do Pretty Little Liars, The Vampire Diares, Gossip Girl, Revenge, Game of
Thrones, True Blood, American Horror Story, The Borgias, Dynastia Tudorów, Once Upon A
Time.
Nie chodzi oczywiście żeby zawierał elementy wszystkich tych seriali, ale był był w tematyce
któregoś z nich.;)
Nie mam co...
Witam,
Nie pamietam nazwy kreskowki, akcja rozgrywa sie w kosmosie, jeden z bohaterow ma na imie Drągal, pamietam taka scene , w ktorej gosc mowi "Szefowa jak szafa" zamiast "szafa gra szefowo". Ktos moze zna ta kreskowke? To lecialo w TV gdzies na poczatku lat 90tych.
widziałam kiedyś pare odcinków pewnego serialu ale nie pamietam tytułu
ona ucieka przed nimi[ukradli jej tożsamość] kontaktuje się przez komputer z kimś o nicku Czarodziej...kojarzy mi się trochę z Agentką o 100 twarzach ale to nie to....
ona też miała czarnoskórą przyjaciółkę.....ale zmieniała domy wiec tylko...
Pamiętacie odcinek Złocisty z 07 zgłoś się
Chodzi mi o jednego faceta co powiedział że jego kumpel przeziębił się nad Wisłą
Potem jakas baba w baraczku cyrkowym staneła i pokzała co ma pod kiecką
Jak on się nazywa??
Czy można napisać jakiś list do telewizji np Polsat czy TVP z prośbą o wyemitowanie jakiegoś filmu. Z tego co wiem telewizja czasami puszcza filmy "ze względu na listy od telewidzów". Więc jak z tym jest?
Hey , poszukuje piosenki właśnie z tego serialu . A mianowicie chodzi mi o odcinek 867 kiedy to akcja rozgrywała się w zakładzie Sabiny , przyjmowali te klientki i w tle była piosenka jakaś . Śpiewał chyba chłopak ale nie jestem pewna a szczerze nie kojarzę aż tak bardzo . Podoba mi się i chciałabym ją znaleźć . Czy...
więcej
CZY KTOS MOŻE POLECIĆ MI SERIAL W PODOBIE DO AGENTKA O STU TWARZACH I SKAZANY NA ŚMIERĆ ???????????????????????????????????
THANK YOU
Hej, szukam piosenki z serialu, lub ewentualnie tytuł serialu. Serial zaczynał się zawsze od
gry futbolowej, grali przede wszystkim czarnoskórzy aktorzy. A piosenka taka bardziej
rockowa coś jakby Linkin Park...
Szukam serialu, ale niewiele wiem o czym jest, nie wiem nawet czy to dobry serial, jedyne co pamiętam to fragment jednego odcinka, bohaterowie byli na łódce i chyba przed czymś uciekali. Pamiętam też że dużo ujęć było jakby z kamery internetowej, nie pamiętam dokładnie ale chyba za pomocą tej kamery chcieli się z kimś...
więcej