1. Jakieś ciekawe fantasy- coś jak Gra o tron tylko bez seksu. Ale nic w stylu miecza prawdy,
bo to było słabe.
2. Coś podobnego do Joan z Arkadii
3. Coś o jakiejś samotnej dziewczynie
4. Coś jak supernatural tylko dla facetów
5. Coś jak Dollhouse
6. Jakiś miniserial/krótki serial kryminalny, którego akcja...
Dream On - pamiętacie czy już zapamiętaliście? Jak znacie jakieś inne podobne seriale i programy z wyżej wymienionym akcentem to podajcie tytuły.
Pamiętam jeszcze kiedyś, jak chodziłem do podstawówki, to często emitowany był serial - chyba na RTL7 - o zimowych dyscyplinach sportowych, głównie narcianych - fajne to było i chyba komputerowo wykonane, ale nie jestem pewien, do końca nie pamiętam, wiem jednak że super mi się go oglądało i będę bardzo wdzięczny jeśli...
więcej
Od dłuższego czasu zauważyłam, że filmwebowy program TV jest totalnie oderwany od rzeczywistości, miliard błędów, widnieją filmy i programy, które w tym dniu wcale nie są wyświetlane.
Po co robić taka fuszerkę i wprowadzać ludzi w błąd?
Może lepiej zlikwidować ten dział, skoro zamieszczenie prawidłowych informacji...
Witam, szukam serialu, który leciał na polsacie w latach 90 o matce, która straciła
pamieć,
odebrali jej dziecko, które wychowywał ojciec wysoko postawiony. Zaczęło się od wybuchu
na statku. Matka była ciągle podtruwana herbatą, które powodowały utratę pamięci.
Czekam na wasze odpowiedzi :)
Czyli nie tak jak w Dr House (pacjent -> choroba)
Coś w stylu Prison Break / 24 godziny.
Co polecicie?
To był Serial emitowany ok. od 2000 do 2006r. na Polsacie. Gatunek Sci-Fi,Akcja i Fantasy.
Zła postać to Joker i Jakieś roboty a co ratowali świat byli Ludzie i pamiętam że Zawsze na
Początku była taki Tekst ,,Wszędzie dobrze, ale w domu najlepiej,, To tyle pamiętam jak ktos
zna ten Serial proszę o pomoc :)