Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Czy można napisać jakiś list do telewizji np Polsat czy TVP z prośbą o wyemitowanie jakiegoś filmu. Z tego co wiem telewizja czasami puszcza filmy "ze względu na listy od telewidzów". Więc jak z tym jest?

Hey , poszukuje piosenki właśnie z tego serialu . A mianowicie chodzi mi o odcinek 867 kiedy to akcja rozgrywała się w zakładzie Sabiny , przyjmowali te klientki i w tle była piosenka jakaś . Śpiewał chyba chłopak ale nie jestem pewna a szczerze nie kojarzę aż tak bardzo . Podoba mi się i chciałabym ją znaleźć . Czy...

więcej

CZY KTOS MOŻE POLECIĆ MI SERIAL W PODOBIE DO AGENTKA O STU TWARZACH I SKAZANY NA ŚMIERĆ ???????????????????????????????????

THANK YOU

Hej, szukam piosenki z serialu, lub ewentualnie tytuł serialu. Serial zaczynał się zawsze od
gry futbolowej, grali przede wszystkim czarnoskórzy aktorzy. A piosenka taka bardziej
rockowa coś jakby Linkin Park...

Szukam serialu, ale niewiele wiem o czym jest, nie wiem nawet czy to dobry serial, jedyne co pamiętam to fragment jednego odcinka, bohaterowie byli na łódce i chyba przed czymś uciekali. Pamiętam też że dużo ujęć było jakby z kamery internetowej, nie pamiętam dokładnie ale chyba za pomocą tej kamery chcieli się z kimś...

więcej

poszukuje serialu o problemach nastolatków. Coś podobnego do "The cut" .

Witajcie. Byłbym wdzięczny jakbyście polecili mi jakieś seriale:
- o mrocznym (nawet bardzo), tajemniczym klimacie (jakieś morderstwo, próba rozwikłania zagadki itp.), akcja dziejąca się głównie w nocy
- mogą być w nim elementy horroru i sci-fi
- serial może być podobny do np. Misteczka Twin Peaks
- fajnie by było...

więcej

Czy znikna ranking seriali, czy to ja mam jakis problem ?

To był Serial emitowany ok. od 2000 do 2006r. na Polsacie. Gatunek Sci-Fi,Akcja i Fantasy.
Zła postać to Joker i Jakieś roboty a co ratowali świat byli Ludzie i pamiętam że Zawsze na
Początku była taki Tekst ,,Wszędzie dobrze, ale w domu najlepiej,, To tyle pamiętam jak ktos
zna ten Serial proszę o pomoc :)

Będzie na TVN
Kolejna paradokumentalna chała będzie