Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Czy znikna ranking seriali, czy to ja mam jakis problem ?

To był Serial emitowany ok. od 2000 do 2006r. na Polsacie. Gatunek Sci-Fi,Akcja i Fantasy.
Zła postać to Joker i Jakieś roboty a co ratowali świat byli Ludzie i pamiętam że Zawsze na
Początku była taki Tekst ,,Wszędzie dobrze, ale w domu najlepiej,, To tyle pamiętam jak ktos
zna ten Serial proszę o pomoc :)

Będzie na TVN
Kolejna paradokumentalna chała będzie

Szukam tytułu mini serialu albo filmu który leciał w telewizji ok 10 lat temu,chyba około godz. 20.Pamiętam że stacja kosmiczna na ziemskiej orbicie zostaje przez coś zniszczona,sygnał video od niej znika a centrum dowodzenia na ziemi rozszyfrowuje jakiś komunikat od obcych - że zniszczą ziemię(chyba), i tu albo się...

więcej

..ta ostatnia "Arizona" o tym gościu co był fałszywym synem Husajna?

Wczoraj widzialem w telewizji fragment serialu dokumentalnego przedstawiajacego zycie samotnikow w gorach Stanow zjednoczonych lu Kanady.Czy ktos z Was zna tytul serii?Film leci na ktoryms z programow satelitarnych

Szukam serialu o ateizmie, ewolucji lub filmy w których kościół jest przedstawiony od tej złej strony ( prawdziwej) obejrzałem już

Star Trek
Teoria wielkiego podrywu

Witam, poszukuję tytułów dobrych japońskich dram lub filmów. Najlepiej podobnych do
takich tytułów jak "Kaiji" "Liar Game" , "Death Note" "Battle Royale". Ogólnie wojny umysłów
intrygi itd. .. Oczywiście mile widziane są rónwnież dobre tytuły filmów i dram japońskich o
różnych klimatach. ;]

Może to być dramat podobny do Six Feet Under, kryminał w stylu Dextera lub s-f o superbohaterach jak Heroes. Ostatecznie może to być miniserial - horror z odrębnymi historiami jak Mistrzowie Horroru/ Marzenia i Koszmary

Aktualnie mam na oku dwa seriale - American Horror Story ( wygląda obiecujący, w dodatku tylko 1...

więcej

Witam szukam jakiegoś dobrego serialu, który wypełni mój grafik. Chciałbym się
dowiedzieć czy znacie może jakiś serial, w którym jest dużo akcji, dużo jazdy samochodami,
coś typu "szybcy i wściekli" z tym że zawarte to w serialu. Jeżeli znacie to zapodajcie tytuł. Z
góry dziękuje :)