Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Witam

Poszukuje tytułu serialu dla dzieci ktory byl przewaznie emitowany kilka lat temu w okrsie
feri zimowych chyba na TVP2. Byl w nim chlopczyk przy ktorym lewitowała siedzac po
turecku taka postac jakby kosmity (wyglad chyba czlowika, byl zielony) nazywal sie "jon"
lub cos w tym stylu oprocz tego byl jakby...

więcej

Pamieta ktoś z was tytuł programu o nowościach kinowych lecący na tvp. W intrze tego programu była taka łódka i fale morza, różni bohaterowie kina i z tego co pamietam king kong,

Koledzy, :)
wiem jak to zabrzmi ale poszukuję tytułu utworu który zagrał na pianinie Daniel Olbrychski we wczorajszym bądź przedwczorajszym odcinku... Klanu :) Jeżeli ktoś wie o czym piszę i zna odpowiedź bardzo proszę o pomoc. Może będziecie też mieli pomysł jak to sprawdzić jeżeli nikt by nie wiedział.
Pozdrawiam

fatalne dialogii. Akcja ciągnie sie jak guma do żucia.Aktorzy zgrani do cna. Małaszyński żenada wygląda jak rzeźnik / w najgorszym razie mógłby być ortopeda w powiatowym szpitalu/. Generalnie niewypał.

Witam.jak w temacie lecial na tvp2 niedawno serial o jakims rudym agencie z zachowania
byl jakis dziwny...pracowal z jakas pania detektyw. Z tego co wiem to ten rudy ma jakas
tajemnice ktora ukrywa...pomoze ktos?

Co sądzicie o takich serialach jak: Gra o Tron, Dr House, Magia kłamstwa czy Wyspa Harpera?

Czyżby kabaret był zbyt niską formą kultury dla filmwebu?

WitaM.
Szukam serialu podobnego do Przygody merlina .. tzn chodzi mi o tematyke typu smoki ryczerze czarodzieje itd... Mógłby ktoś serial w tym stylu zapodać ?? :D

Witam, niedawno oglądałem pierwszy odcinek serialu , pamiętam tylko pierwszą scenę jak dziewczyna-archeolg wchodzi do jaskini, zostaje dźgnięta nożem i cofa się w czasie. Pomoże ktoś z tytułem?

Ktoś wie, jak się nazywa utwór grany przy kompilacji polecanych filmów na styczeń?