Witam! Szukam seriali z dobrze poprowadzonym wątkiem miłosnym, najlepiej jakby była to para po czterdziestce, zmagająca się z przeszkodami, niebanalne dialogi. Coś w stylu Marii i Otto z Czasu Honoru - subtelność gestów
1. ma być ciekawa, kobieca bohaterka
2. Żadnych horrorów, familijnych, młodzieżowych, kryminalnych
3.
Rzeczy, które interesują mnie w filmach/serialach (chciałbym coś co miałoby co najmniej
jeden, dwa elementy z poniższych)
-wątki miłosne
-miłość na odległość
-podróże w czasie
-podróże...
Odcinki Tuż Przed Tragedią najnowszego sezonu?
Odcinki Tabu najnowszego sezonu?
Odcinki zaległe Kryminalne Zagadki Ze Świata Zwierząt, Polowanie Na Myśliwego, Wybryki
Przyrody(zwany również Wybryki Natury)?
Rok temu ww seriale były jakoś dostępne w internecie. Czasami nie mam możliwości
obejrzeć ich w tv więc...
Witam.
Chciałabym prosić o odnalezienie filmu, który podzielony był na 2 części (widziałam go na tvp1). Opowiada on o zamożnej niemieckiej rodzinie podczas II wojny światowej. Jednak pod koniec wojny zaczyna wkraczać Rosja i w Berlinie panuje głód. Główna bohaterka (jasnowłosa kobieta młoda) jedzie tam po produkty i...
Witam :) szukam tytułu serialu, w którym lekarz po śmierci żony przeprowadza się do małego miasteczka ze swoją córką i synem. Miasteczko jest położone niedaleko gór i jeziora. Wydaje mi się też, że tytuł tego serialu jest związany z nazwą jeziora ( o ile dobrze pamiętam). Lekarz ten otwiera gabinet lekarski, który jest...
więcejCo sądzicie o nowym promie Disneya gdzie gwiazdy wkręcają swoich fanów, według mnie było okropne i sztuczne, jedynie fana Mitchella jeszcze było fajne, a reszta wyglądała na wyreżyserowane
Witam, tak sobie ostatnio wspominałem i przypomniał mi się 2 seriale:
1) Był on bodajże polski serial chodziło i było tak że, pewna grupa dzieci wyjechała w nagrodę za konkurs w jakiejś książce ??
Gdy dojechali na miejsce to tam w podziemiach czy tam gdzieś były tam różne pułapki tak samo jak w tej książce.
2) Tu...
Czesc, czy wie ktoś jaki numer i z którego sezonu jest odcinek ze ślubem Howarda i Bernadette??? bo oglądałam do tej pory serial w tv kiedy na niego trafiałam przypadkowo, ale wciągnął mnie i chce wiedzieć gdzie skończyłam oglądanie a pamiętam ze odc ze ślubem był ostatnim jaki widziałam :) będę wdzieczna za odp
rozwiązuja zagadki kryminalne
To był chyba francuski serial
Pamiętam że jeden z odcinków nosił tytuł Dwa Bugatti
Te rodzeństwo było chyba przyrodnie
Witam, piszę z prośbą o pomoc w odszukaniu serialu, który kilka lat temu był emitowany w
tvp, co tydzień w któryś z dni powszednich. Niestety niewiele pamiętam... Główną bohaterką
była kobieta, szczupła blondynka. Serial opisywał jej losy i losy mieszkańców miasteczka
chyba gdzieś w północnej Ameryce (Kanadzie?),...