Ludziska pomóżcie. Od paru tygodni tvp emituje spoty zachęcające do płacenia abonamentu. W jednym z nich gra Stanisław Mikulski wraz z jakimś gościem w stroju superbohatera z literą "A" na piersi. Co co za bohater? Czy to postać z jakiegoś serialu czy może to tylko postać wykreowana na potrzeby reklamy?
Dzięki!
Witam poszukuję serialu Hercules: The Legendary Journeys z lektorem czy ktoś wie gdzie owy znaleźć ?
Z góry dzięki za odp.
Tylko chodzi mi o Sezony od 2 w górę
Jestem fanką tego serialu. Dużo razy przymierzałam się aby obejrzeć go w całości. Póki co
skończyłam na sezonie 7, ponieważ nie umiem znaleźć 8 serii. I tu się pojawia moje
pytanie. Czy ktokolwiek z was wie gdzie można znaleźć odc. od 8-10 serii z polskimi
napisami bądź lektorem? Proszę o pomoc.
Obejrzałem cały sezon i spodobał mi się serial. Żałuję, że nie będzie II sezonu, ech. Ale jak
w temacie, znacie podobne seriale ?
Proszę Was o pomoc. Od jakiegoś czasu męczy mnie jeden tytuł, a właściwie jego brak w mojej pamięci. Mianowicie- w jednej z bajek japońskich bohater w chwili uniesienia przywoływał słowa: ''moc niedźwiedzia, wzrok orła..." Tylko tyle pamiętam. Z góry dziękuję za odpowiedź.
Nie ma nic lepszego
Akcja dzieję nieco w tył od naszych obecnych czasów, ale nie aż tak daleko
I Sechemat każdego odcinka
-Życie codziennie(Gadanie i takie tam)
-Pieprz..nie(Uprawianie s.xu
-Morderstwo
-Podejrzywanie kto jest mordercą
-Gadka o S.xie
-Morderca nie znaleziony
-Wszystko wraca do normy
I...
Czesc.
Ogladalem kiedys film bodajze na polsacie gdzie wystepowal motyw diabla i chcialbym to odnalesc. Akcja bodajze dziala sie w usa, i jakis mlody chlopak poznal faceta starszego i tamten zaczal go wprowadzac w ciemny swiat, calonocne chlanie, cpanie itp. Na koncu grali w rosyjska ruletke na pieniadze, i pamietam...