Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

fatalne dialogii. Akcja ciągnie sie jak guma do żucia.Aktorzy zgrani do cna. Małaszyński żenada wygląda jak rzeźnik / w najgorszym razie mógłby być ortopeda w powiatowym szpitalu/. Generalnie niewypał.

Witam.jak w temacie lecial na tvp2 niedawno serial o jakims rudym agencie z zachowania
byl jakis dziwny...pracowal z jakas pania detektyw. Z tego co wiem to ten rudy ma jakas
tajemnice ktora ukrywa...pomoze ktos?

Co sądzicie o takich serialach jak: Gra o Tron, Dr House, Magia kłamstwa czy Wyspa Harpera?

Czyżby kabaret był zbyt niską formą kultury dla filmwebu?

WitaM.
Szukam serialu podobnego do Przygody merlina .. tzn chodzi mi o tematyke typu smoki ryczerze czarodzieje itd... Mógłby ktoś serial w tym stylu zapodać ?? :D

Witam, niedawno oglądałem pierwszy odcinek serialu , pamiętam tylko pierwszą scenę jak dziewczyna-archeolg wchodzi do jaskini, zostaje dźgnięta nożem i cofa się w czasie. Pomoże ktoś z tytułem?

Ktoś wie, jak się nazywa utwór grany przy kompilacji polecanych filmów na styczeń?

Witam! Szukam seriali z dobrze poprowadzonym wątkiem miłosnym, najlepiej jakby była to para po czterdziestce, zmagająca się z przeszkodami, niebanalne dialogi. Coś w stylu Marii i Otto z Czasu Honoru - subtelność gestów

1. ma być ciekawa, kobieca bohaterka
2. Żadnych horrorów, familijnych, młodzieżowych, kryminalnych
3.
Rzeczy, które interesują mnie w filmach/serialach (chciałbym coś co miałoby co najmniej
jeden, dwa elementy z poniższych)
-wątki miłosne
-miłość na odległość
-podróże w czasie
-podróże...

użytkownik usunięty

Odcinki Tuż Przed Tragedią najnowszego sezonu?
Odcinki Tabu najnowszego sezonu?
Odcinki zaległe Kryminalne Zagadki Ze Świata Zwierząt, Polowanie Na Myśliwego, Wybryki
Przyrody(zwany również Wybryki Natury)?
Rok temu ww seriale były jakoś dostępne w internecie. Czasami nie mam możliwości
obejrzeć ich w tv więc...

więcej